Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Promo JOKER FASHION PORTFOLIO Na rasporedu su omiljeni muški shopping dani!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Na rasporedu su omiljeni muški shopping dani!

Mijene u muškom streetstyleu su sasvim spore i diskretne, gotovo neprimjetne pa možete biti sigurni da su muške gležnjače, klasični pulover ili karirana košulja jednako modno prihvatljivi sada i za pet godina

U jednu se stvar možemo pouzdati – ma koliko svaka, pa i muška modna industrija sve češće grabila neutabanim putevima, većina muškaraca uvijek će radije posegnuti za dobrim i kvalitetnim modnim klasikom negoli nekim neobičnim i avangardnim komadom.


prsluk US Polo Assn. - 649,50 kn
komplet kapa i šal US Polo Assn. - 184,50 kn
majica Galileo - 259 kn
tenisice O’Neill, Kruna mode - 769 kn
jeans Kaporal, Kruna mode - 689 kn

Mijene u muškom streetstyleu su sasvim spore i diskretne, gotovo neprimjetne pa možete biti sigurni da su muške gležnjače, klasični pulover ili karirana košulja jednako modno prihvatljivi sada i za pet godina. Zato je, kad govorimo o odijevanju, puno lakše i jednostavnije biti muškarac, a muški shopping rijetko je avantura s neizvjesnim ishodom.


hlače Gant - 1085 kn
pulover Gant - 1165 kn
košulja Galileo  - 399 kn
cipele Sebago, Five Star Fashion - 1695 kn
remen Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion - 800 kn

U sezoni velikih popusta zato najčešće u shoppingu uživaju i muškarci, kupujući racionalno, 'prema popisu' nedostajućih stvari. Izdvojili smo vječne komade u trgovinama u Jokeru, složili ih u outfite s kojima ne možete pogriješiti, pa  vama ili vašim najmilijima ostaje samo da odaberete vaše favorite i obnovite garderobu.


hlače Polo RL, Five Star Fashion - 1200 kn
tenisice US Polo Assn. - 359,50 kn
majica Polo RL, Five Star Fashion - 880 kn
novčanik Galileo - 349,30 kn
rukavice Gant - 385 kn
sat Blend, Kruna mode - 469 kn

Vrijeme je, dakle, za kupnju kvalitetne zimske jakne, toplog džempera u neutralnoj nijansi, par košulja ili majica u kojima ćete dočekati proljetne mjesece, jeansa ili cipela – vrijeme u kojem ćete za većinu tih konkretnih komada odjeće morati izdvojiti dvostruko manje novca i koje vrijedi iskoristiti. Povedite stoga djevojku, ženu, sestru, majku, najbolju prijateljicu ili najboljeg prijatelja za modnog savjetnika, ili prošetajte sami trgovinama i pronađite svoje nove pouzdane modne adute.  A vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio. 

Vaša reakcija na temu