Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Najbolji prijatelj muškog shoppinga - sniženja
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Najbolji prijatelj muškog shoppinga - sniženja

Muškarci modi uglavnom pristupaju racionalnije nego žene, teže ih je pridobiti za modne izlete u nepoznato...

Sezonska sniženja su najbolji prijatelj muškog shoppinga i trenutak kad kreće masovna kupnja muške odjeće. Za neodlučne iz sve tri glavne modne skupine - business, casual, sport style – stilisti Jokera složili su odjevne kombinacije po najboljim cijenama ove sezone

Upozorenje: uvod ovog teksta sadržavat će dozu predrasuda i generalizacija.

Ako je muškarcima nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, a ženama, najčešće - moda, koliko je muškarcima moda važna kao sporedna stvar? Zapravo, više nego što žene misle i više negoli su muškarci spremni priznati. Moda je odraz našeg interesa za to kako se želimo predstaviti drugima, nerijetko je odraz našeg trenutnog raspoloženja, a to gotovo jednako vrijedi i za muškarce i za žene.

U jednoj se stvari ipak razlikujemo: muškarci modi uglavnom pristupaju racionalnije nego žene. Teže ih je pridobiti za modne izlete u nepoznato, avanture, brze trendove. Manje su skloni eksperimentima i srce im uglavnom ne kuca brže kad vide novi model cipela. Zato su sniženja trenutak kad kreće masovna kupnja muške odjeće. Za neodlučne iz sve tri glavne modne skupine - business, casual, sport style - stilisti Jokera složili su odjevne kombinacije po najboljim cijenama ove sezone.



jakna Galileo 979,30 kn
pulover Gant 1165 kn
gležnjače Deichmann 114 kn
hlače Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion 720 kn
košulja US Polo Assn. 399,50 kn
torba za laptop Piquadro, Maras 2670 kn
remen US Polo Assn. 239 kn

Ozbiljni stylinzi počivaju na osnovnim postulatima: kvalitetna košulja - elegantne cipele - klasični model hlača, a za ovaj koji predlažemo poveznica je fina nijansa smeđe na torbi, cipelama i remenu.



puffer jakna Calvin Klein Jeans 1019 kn
donji dio trenirke Nike Store 839 kn
hoodie Nike Store 419 kn
tenisice Reebok, Shooster 209,70 kn
šilterica Element, Kruna Mode 239 kn

Sportski look možete u svako doba složiti od neutralnih boja ili 'neboja' poput sive, crne i bijele, a sad je prilika da povoljno upotpunite kolekciju uvijek potrebnih hoodica, tenisica ili trenirki.


jakna Wrangler, Europa92 1189 kn
košulja Calvin Klein Jeans 314,50 kn
jeans Diesel, Fashion&Friends 1180 kn
gležnjače Replay 940 kn
majica New Yorker 39,90 kn

A tu je i onaj najčešći 20+ casual styling. Kvalitetne kožne gležnjače i još bolja zimska jakna koja će vas štititi od naleta zime njeni su glavni aduti, koje je dobro nabaviti po sniženim cijenama. Uz njih iskombinirajte neki neobavezni model jeansa, majicu, košulju, džemper ili hoodicu.

A kad obnovite garderobu s nekoliko dobrih komada u kojima ćete dočekati proljeće, vjerojatno će vam dodatno zadovoljstvo predstavljati činjenica koliko ste uštedjeli. Po našim procjenama i trenutnim kretanjima cijena - puno!

Vaša reakcija na temu