Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Najtraženije sandale ljeta su jednostavne!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Najtraženije sandale ljeta su jednostavne!

Posebno su u fokusu sve nijanse nude, odnosno bež boje

Sezona sandala službeno je otvorena, a pravilo ovoga ljeta glasi: manje je više! Prošlogodišnji trend tankih, jedva vidljivih remenčića na ljetnoj obući, onih koji naizgled jedva pridržavaju potplat, ovoga ljeta preplavljuje sve kolekcije – i high street i luksuzni brendovi posvetili su se što zanimljivijim interpretacijama tih jednostavnih, ali efektnih sandala, a posebno su u fokusu sve nijanse nude, odnosno bež boje.

Sandale Mango - 299 kn

Prave trendsetterice u ljeto će tako ušetati u nekom jednostavnom, minimalističkom modelu ravnog potplata i boje koja se idealno spaja s netom potamnjelom kožom.  Na cijeni su i varijante takvih modela s malom kitten potpeticom ili, za ljubiteljice štikle, visokom petom, kao i one vječne, inspirirane boho stilom s pokojim ukrasom, resicom ili školjkicom.

Sandale Mass - 299 kn

Kao suprotnost njima, ali jednako trendy, nametnule su se sjajne metalizirane sandale blok potpetica, neobičnih boja koje odudaraju od već klasičnih srebrnih i zlatnih.  A posebno mjesto ove sezone zauzimaju japanke, koje su umjesto obuće za plažu ove sezone, u finim, kožnim inačicama s potpeticom postale obuća za večernji izlazak.


Sandale Mass - 299 kn

Sve te modele, a i puno više od njih, možete pronaći u trgovinama u centru Joker, gdje vas očekuje bogat i kvalitetan izbor sandala u kojima ćete uživati u ljetnim temperaturama.


Sandale Giancarlo Paoli, Karla - 1490 kn


Vašu redovitu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu