Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Naši mali modni dvojnici
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Naši mali modni dvojnici

Vaši mališani žele biti kao vi, žele sve znati kao vi, a žele se i odjenuti kao vi!

Vaši modni dvojnici bit će zadovoljni ako si priuštite zajednički shopping s njima i u Jokeru pronađete slične odjevne komade

Djeca uče oponašanjem, a to vrijedi jednako za modu kao i za ponašanje. Vaši mališani žele biti kao vi, žele sve znati kao vi, a žele se i odjenuti kao vi! Srećom, ovo su prepoznali i dizajneri odjeće za najmlađe pa su proizveli brojne kolekcije koje oponašaju 'ozbiljnu modu' za 'velike' samo u mini verziji.


top Pinko 1458 kn

jeans Mango 249,90 kn

dječji jeans Next 179 kn

dječja bluza Next 139 kn

sandale Tosca Blu, Karla 1650 kn

balerinke za djevojčice OVS 109,95 kn

obruč za kosu New Yorker 29,90 kn

dječji obruč OVS 43,95 kn

Jer i maleni dječaci žele imati fine bijele košuljice kao njihovi tate, a djevojčice sanjaju o raskošnim haljinama ili suknjama poput njihovih mama. Jeans, runnerice i polo majica, koje u mini i big verziji predlažemo kao idealan outfit za tople dane, ionako su jedna od osnovnih kombinacija koje muškarci mogu poželjeti, imali oni 35 ili 5 godina. A romantične djevojčice (svih godina) rado će odabrati nježne čipkaste stylinge kakve je Jokerova stilistica složila iz odličnog izbora u trgovinama u Jokeru. Naši mali modni dvojnici mogu biti zadovoljni, zar ne?


polo majica Gant 1055 kn

dječja polo majica Next 139 kn

jeans Wrangler, Europa92 699 kn

dječji jeans Replay&Sons 500 kn

tenisice US Polo Assn 769 kn

dječje tenisice Ciciban 349 kn

Ako kod kuće imate malog modnog znalca, priuštite si zajednički shopping s mališanima i u Jokeru pronađite slične odjevne komade koji, ako nisu baš isti, podsjećaju na one koje ste odabrali za sebe. Vašem podmlatku (a i vama) to će biti beskrajno zabavna aktivnost, a ako niste skloni tome da se na kraju i odjenete isto u isto vrijeme, sigurno će biti veselo ako to učinite barem za potrebe neke foto uspomene!


jeans jakna Replay 1340 kn

dječja jeans jakna Blukids 269 kn

haljina od čipke Twinset 1980 kn

dječja haljina Replay&Sons 1270 kn

tenisice Steve Madden, Fashion&Friends 770 kn

dječje tenisice Ciciban 269 kn

torbica Marc Jacobs, Karla 2990 kn

dječja torbica Blukids 129 kn

Vaša reakcija na temu