Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Novi život bijele košulje
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Novi život bijele košulje

Svako ulaganje u bijelu košulju višestruko se vraća

Jednostavne, solidne, vječne bijele košulje baza su svakog promišljenog ormara. I ne, nikada ih ne možete imati previše! U svojim raznovrsnim modnim inkarnacijama bila je i androgina i izrazito ženstvena, i stroga i razigrana, i romantična i čvrstog kroja, nesklona kompromisima.

Za fashion učinak koji vam svaka od stotina verzija bijele košulje mogu pružiti, ovaj tekst zasigurno ne bi bio dovoljan, ali zato znamo da vam se svako ulaganje u bijelu košulju višestruko vraća, pod jednim jednostavnim uvjetom - da vam veličina i kroj odgovaraju.



košulja Imperial 599 kn

haljina Pinko 2066 kn

salonke Aledona 1590 kn

torbica Mass 135 kn

parfemska voda Tiziana Terenzi 100 ml, Fabu spot 1748 kn

ruž Estee Lauder, Fabu Spot 438 kn

naušnice Mango 99 kn

Naravno, pri odabiru košulje treba voditi računa i o materijalu. Pamuk, pogotovo popelin, prvi je izbor i garancija da se košulja neće izobličiti nakon nekoliko pranja. Što se pak aktualnih trendova tiče, oversize je ključna riječ. Stilisti nas odijevaju u neobične kombinacije širokih i dugih boyfriend košulja i kratkih uskih prsluka, košulje-haljine ovog proljeća bit će hot komadi za toplije dane, a poslovni outfiti spajat će široke košulje sa širokim hlačama u iznenađujuće elegantnom rezultatu.



hlače Comma 689 kn

košulja Imperial 599 kn

torba Carpisa 74 kn

mokasinke Deichmann 199 kn

parfemska voda Mancera, 60 ml, Fabu Spot 646 kn

naočale D&G, Optika Anda 1050 kn

naušnice In Personalize 200 kn

Ono što će vam bijela košulja donijeti, bez obzira na styling koji uz nju složite, bit će zasigurno dašak samouvjerenosti. Iz bijele košulje izbija poruka fokusiranosti, kompetencije, racionalnosti… pa i sasvim sportskim kombinacijama čini jaku protutežu zahvaljujući kojoj ćete biti doživljeni kao osoba koja zna što radi.



košulja Imperial 599 kn

jeans Levi’s Europa92 899 kn

prsluk Mango 249,90 kn

torba Marc Jacobs, Karla 1600 kn

tenisice Puma, Mass 859 kn

naušnice Mango 99 kn

naočale Ray Ban, Optika Anda 1360 kn

Popunite stoga svoju garderobu s par kvalitetnih modela (bijele košulje ipak nešto brže stare od odjeće druge boje) i opremite se za najuspješnije proljeće dosad!

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio

Vaša reakcija na temu