Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Od glave do pete siva
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Od glave do pete siva

Poruka sive je: moj je um vladar, ne idem u ekstreme, spreman/na sam na pregovore

Od glave do pete siva kombinacija može biti itekako zanimljiva i uzbudljiva, pod uvjetom da komadi koji čine vaš outfit govore sami za sebe.

Diskrecija, umjerenost, elegancija, suzdržanost. Te nam riječi, ne bez razloga, prve padaju na pamet kad u misli dozovemo sivu (ne)boju. Siva, mješavina crne i bijele u svim njenim tonovima poziva na razum i kompromis. Nije stoga ni čudno da se u sivu odijevamo u poslovnim prilikama, za ozbiljne sastanke, sve prigode kad se od nas očekuje oprez i neprepuštanje emocijama. Poput štita, obavija nas sigurnošću i pouzdanjem, racionalnošću i nepristranošću, pa nije ni čudo da je gotovo pa službeni color code u diplomaciji, financijskom, pravnom sektoru. Poruka sive je: moj je um vladar, ne idem u ekstreme, spreman/na sam na pregovore.

NUŽNO ZLO ILI MODNA ATRAKCIJA

Mnogi upravo zbog ovih svojstava ne vole sivu pretjerano, smatrajući je ‘nužnim zlom’, i bježe od ovakvih monokromatskih stylinga. No, od-glave-do-pete siva kombinacija može biti itekako zanimljiva i uzbudljiva, pod uvjetom da komadi koji čine vaš outfit govore sami za sebe. Zato smo od atraktivnih artikala iz Jokerovih trgovina složili tri outfita u sivoj.




dolčevita Imperial 239,20 kn
kaput Comma 719,60 kn
suknja Comma 344,50 kn
šal Skiny 124,50 kn
čizme Giancarlo Paoli, Karla 1990 kn
torba Aledona 2291 kn

Da siva može biti izuzetno ženstvena, dokazuje outfit koji je stilistica Jokera oplemenila mekom antilop torbom, atraktivnim retro čizmama s blok petom i kraćom suknjom A kroja.



hoodie New Yorker 119 kn
jeans Mango 249,90 kn
sunčane naočale Valentino, Anda Store 3180 kn
torbica oko struka Replay 850 kn
tenisice Barracuda, Karla 1790 kn
sat Furla, Argentum 1410 kn

Golublje siva nijansa ionako se desetljećima nalazi na vrhu top liste boja za sportske artikle, a kad se takvoj hoodici pridruži moderni jeans u sličnoj nijansi, atraktivna sportska torbica i cool sunčane naočale - s ovakvom monokromatskom kombinacijom bit ćete sigurno prepoznati kao netko tko vlada stilskom abecedom.



sako Twinset 1560 kn
hlače Twinset 968 kn
salonke Aledona 1490 kn
naušnice Argentum 680 kn
narukvica Cartier, Argentum 3050 kn
sat Qui&Me, Argentum 760 kn
torba Mango 129,90 kn

Poslovni look nema puno prostora za eksperimentiranje. No, svjetliji tonovi modnih dodataka i malo pomaka na nakitu i ‘divljine’ na salonkama čine čuda za konačni dojam, unatoč vrlo konzervativnom odabiru ključnih komada - hlače i sako pinstripe uzorka.

Složite sami svoju total grey kombinaciju od komada koje imate u ormaru, ili potražite inspiraciju u trgovinama u Jokeru. Bez obzira na vaš odabir, garantiramo vam eleganciju!

Vaša reakcija na temu