Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Od glave do pete u jednoj boji - zašto ne?
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Od glave do pete u jednoj boji - zašto ne?

Oni koji inače vole boje napokon dolaze na svoje s ludim stylinzima, jarkim tonovima i općenito vedrim pogledom na modu

Ljeto je ono godišnje doba kad se i zagriženi fanovi crno-bijelih ili neutralnih kombinacija povremeno odvaže otploviti u svijet boja, a oni koji inače vole boje napokon dolaze na svoje s ludim stylinzima, jarkim tonovima i općenito vedrim pogledom na modu.


Haljina Twinset 760 kn

Obruč Twinset 220 kn

Natikače Aledona 1690 kn

Torba Cocinelle, Karla 1590 kn

Ruž Guerlain, Muller 256,90 kn

Toaletna voda Narciso Rodriguez, 50 ml, Muller 592,90 kn

A u čast toj grupi Jokerovi su stilisti složili tri outfita u tri moćne boje ljeta – pariško plavoj, jarkožutoj i pink. Na prvi pogled ovakve se modne kombinacije čine pomalo radikalnima, no uz kvalitetno stiliziranje mogu biti istovremeno i efektne i umjerene. Ljetne su sandale dostupne u najneobičnijim bojama, tonovi lepršavih suknji i haljina ne zaostaju za njima, a sve ostale modne dodatke lako je iskombinirati s njima.


Top Mango 169,90 kn

Šorc Imperial 849 kn

Natikače Aledona 1490 kn

Torba OS Jeans 139 kn

Lak za nokte Dior, Fabu 203 kn

Toaletna voda D&G Dolce 30 ml, Fabu 548 kn

Sunčane naočale Ray Ban, Anda store 1460 kn

Ukoliko se u monokromatskim kombinacijama ipak osjećate previše upadljivo (jer odjeveni od glave do pete u jednu boju možete zasigurno računati na primijećenost), za ljetno osvježenje vašim standardnim odabirima dovoljno je dodati akcente u jednoj od žarkih boja koje vam preporučujemo. Torbica i cipele ili marama i šešir u, primjerice, plavoj uz neutralne tonove ostatka outfita učinit će vaš styling izvrsno uravnoteženim i itekako zanimljivim!


Sandale Aledona 1490 kn

Top Comma 479 kn

Suknja Elisabetta Franchi 966 kn

Torba Elisabetta Franchi 965,50 kn

Sat Girl Only, Argentum 510 kn

Toaletna voda Ocean di Gioia 30 ml, Armani, Muller 421,90 kn

Marama Gant 775 kn

Vaša reakcija na temu