Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Pencil suknja - moćni komad za sve prigode

JOKER FASHION PORTFOLIO Pencil suknja - moćni komad za sve prigode

U trgovinama u Jokeru pronašli smo neke od najatraktivnijih pencil suknji koje svojim sjajem prave ili umjetne kože postaju pravi 'power' komad

Pencil suknja jedan je od onih sofisticiranih i ženstvenih odjevnih komada koji nikada ne izlaze iz mode, samo se prilagođavaju trendu. Prateći liniju tijela, ističući siluetu, istovremeno je jedan od najklasičnijih poslovnih komada i atraktivan dodatak nerijetko previše 'zakopčanoj' poslovnoj modi, jer nipošto ne mora biti dosadna, osobito ako se kombinira s razigranijim gornjim dijelovima i zanimljivom obućom.


suknja Mango - 199,90 kn
bluza Imperial - 1199 kn
salonke Mass - 299 kn

A kako će sezona biti obilježena kožom u neočekivanim tonovima, u trgovinama u Jokeru pronašli smo neke od najatraktivnijih pencil suknji koje svojim sjajem prave ili umjetne kože postaju pravi 'power' komad, a u kombinaciji sa svilenom košuljom, zanimljivim pletivom ili čak sportskom majicom kreiraju zamjetljive outfite.


suknja Pinko - 1275 kn
bluza Imperial - 479 kn
tenisice Mango - 249,90 kn


suknja New Yorker - 129 kn
gležnjače Mass - 349,50 kn

Ako ste još u zimskom ‘modu’ odijevanja, svoju pencil suknju možete jednostavno i izrazito efektno kombinirati s combat čizmama, gusto tkanim čarapama i fino krojenom dolčevitom ili nekim drugim tanjim pletivom.  A proljetne outfite uz ovu moćnu suknju možete oplemeniti i nekim vedrim T-shirtom, ležernim blejzerom, salonkama…


suknja Imperial - 349,50 kn
bluza In Fashion - 169 kn
salonke Aledona - 1490 kn


suknja Imperial - 291 kn


suknja Liu Jo - 1110 kn


suknja Twinset - 1150 kn

Vaša reakcija na temu