Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Pripremite se za proljeće u pola cijene!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Pripremite se za proljeće u pola cijene!

Potražili smo najbolje (i najviše snižene) artikle sa sezonskih popusta koje ćemo sigurno nositi i kad zatopli

Potražili smo klasične, kvalitetne artikle koje ćete sigurno nositi i kad zatopli. Ulaganje u ovakve komade uvijek se isplati, pogotovo kad ih možete naći u pola cijene, a svi koje vam predlažemo sniženi su u Jokeru 50% ili čak više od toga!

Kad govorimo o sezonskim sniženjima, ne možemo zaobići element koji nas nerijetko obeshrabruje u kupnji. Nekako nam je teško usred zime izdvajati novac za nešto što ćemo, pogotovo u toplijim krajevima, nositi možda još mjesec dana, a onda pospremiti u dubinu ormara.


torbica Mass prije 285 kn, sada 114 kn


Debele džempere, zimske jakne, čizme… brzo ćemo zaboraviti, a kad sljedeći put padnu temperature, uvijek ostaje pitanje - hoće li taj komad već biti pomalo demode?


haljina Pinko prije 2288 kn, sada 1144 kn


Zato smo posegnuli za prastarim trikom i potražili najbolje (i najviše snižene) artikle sa sezonskih popusta koje ćemo sigurno nositi i kad zatopli. Odabrali smo svojevrsni top 5 vječnih komada: blejzere, duge haljine, salonke, jeans i  naravno, nezaobilazne torbe.

salonke Mass prije 699 kn, sada 349,50 kn


Lov je bio uspješan: pronašli smo klasične, ali kvalitetne i zanimljive modele koji će laskati svakoj figuri, stilu i temperaturi i kojima ćete naći počasno mjesto u ormaru.

• jeans Miss Sixty, Fashion&Friends prije 1240 kn, sada 496 kn


Ulaganje u ovakve komade uvijek se isplati, pogotovo kad ih možete naći - u pola cijene, a svi koje vam predlažemo u ovom izdanju Joker Fashion Portfolija sniženi su 50% ili čak više od toga!

blejzer Pinko prije 2734, sada 1367 kn
Vaša reakcija na temu