Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Promo JOKER FASHION PORTFOLIO Pripremite svoje najbolje adute za Dan zaljubljenih!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Pripremite svoje najbolje adute za Dan zaljubljenih!

Možemo ga zvati izmišljenim ili potrošačkim blagdanom, ali i dalje nam je drago s voljenom osobom razmijeniti sitne znakove pažnje, podijeliti posebno ukusan obrok i čašu dobrog vina uz prigušenu, romantičnu rasvjetu

Ah, opet to Valentinovo… Kolutamo očima (cinici) ili se pripremamo danima unaprijed (romantici), ali teško se odupiremo zovu srdaca, bilo da imamo 7 ili 77 godina. Možemo ga zvati izmišljenim ili potrošačkim blagdanom, ali i dalje nam je drago s voljenom osobom razmijeniti sitne znakove pažnje, podijeliti posebno ukusan obrok i čašu dobrog vina uz prigušenu, romantičnu rasvjetu.


čokoladna srca Lindt, Deliiicije - 10 kn
bombonijera Hamlet, Deliiicije - 34,99 kn
majice New Yorker - 39,90 kn
ruža cvjećarnica Ira - 25 kn

U ovom izdanju Joker Fashion Portfolija želimo vam pomoći pa umjesto vas tražimo najatraktivnije darove, od sitnica koje nas vesele do raskošnijih poklona koje možete pripremiti za Dan zaljubljenih.


krema za tijelo Chanel, 100 ml, Anabella - 649 kn
vino plavac barrique Adria, Deliiicije - 34,99 kn
tanka ogrlica Argentum - 560 kn
narukvice New Yorker - 24,90 kn
naušnice Mango - 23,90 kn
ogrlica s alkicama Mango - 38,90 kn

Zavirili smo u prodavaonice delikatesa, parfumerije, trgovine donjeg rublja, nakita i satova… i našli neke od aduta za predstojeće dane ljubavi, od kojih vas mnogi neće koštati puno, a razvući će osmijeh na lice vaše(g) najdraže(g).


spavaćica Yamamay  - 279 kn
gaćice Triumph - 219 kn
grudnjak Triumph - 319 kn
naušnice New Yorker - 24,90 kn
papuče Yamamay - 129 kn
privjesci Carpisa - 74 kn
sat Rosefield, Anda Store - 759 kn
parfem Armani Si, 100 ml, Anabella - 696 kn

A i prije negoli se pokloni razmijene, pozivamo vas da se udvoje počastite u restoranima, slastičarnicama i barovima u Jokeru, jer povodom Dana zaljubljenih, cijeli tjedan – od 10. do 16. veljače – možete uživati u posebnim ponudama za parove! Kakve su popuste za vas ovoga tjedna pripremili Yun Chinese Food, Biberon Food Bar, Sky Coffee&Cakes, Škartoc, caffe bar Arca… pronađite na linku. 


body Triumph - 300 kn
novčanik Twinset - 990 kn
privjesak Carpisa - 57 kn
bombonijera Hamlet, Deliiicije - 34,99 kn

Vaša reakcija na temu