Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Proljeće u pastelnim tonovima
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Proljeće u pastelnim tonovima

Za romantičarke, proljeće je najljepše doba godine, a za modne romantičarke ovo je u svojim nijansama posebno obećavajuće

Da su pastelne boje hit proljeća mogli ste propustiti samo ako posljednjih mjesec dana niste ušli ni u jednu trgovinu odjećom. Dizajneri nas zasipaju nježnim tonovima, a iz izloga kao da izlaze proljetne livade nježnog cvijeća i boja limuna, lavande, mente… Za romantičarke, proljeće je najljepše doba godine, a za modne romantičarke ovo je u svojim nijansama posebno obećavajuće.


blejzer Mango 549,90 kn

hlače Mango 249,90 kn

top New Yorker 64,90 kn

torbica Karl Lagerfeld, Karla 2790 kn

sandale Pinko 1944 kn

obruč za kosu New Yorker 29,90 kn

naočale Chloe, Optika Anda 1729 kn

mirisna vodica L’Occitane, 50 ml 281,10 kn

Pa, premda nas je ujed zime nakratko odvratio od proljetnih lookova, za koji dan ponovno se vraćamo laganijim outfitima primjerenima dobu godine. A oni ove sezone dolaze u najsuptilnijim pastelnim bojama: preselile su se na sakoe, bluze, ali i na sandale, torbe, ukrase…


hoodie New Yorker 129 kn

donji dio trenirke New Yorker 79 kn

tenisice Pepe Jeans, ShoeBeDo 599 kn

torbica Coccinelle, Karla 1990 kn

sunčane naočale Bottega Veneta, Optika Anda 2530 kn

lak za nokte Anny, Müller 77,90 kn

dezodorans u sticku Versace, Müller 198 kn

Čak i ako niste poseban fan ovakvih djevojačkih nijansi, teško ćete izbjeći pokoji proljetni pastelni komad, a ako ih volite, priuštite se totalni pastel look, koji je itekako trendy , ali i vrlo profinjen, bez obzira na to jeste li odabrali neku svečanu ili sportsku kombinaciju.


kardigan s.Oliver 559 kn

haljina Elisabetta Franchi 2961 kn

sandale Elisabetta Franchi 3744 kn

torbica Liu Jo 1160 kn

lak za nokte Chanel, Müller 217 kn

parfem Dolce, Dolce&Gabbana, Müller 571,50 kn

Stilistica Jokera složila je tri pastelna outfita iz aktualnih kolekcija, a vi ovoga proljeća u svoje kombinacije uvedite malo svježine i optimizma u bojama koje kao naglasak sezone gotovo sve velike modne kuće.

Vašu dozu modne inspiracije pronađite u rubrici Joker Fashion Portfolio.     

Vaša reakcija na temu