Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Proljetne torbice - povratak dame
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Proljetne torbice - povratak dame

Sve je na torbama u ovoj sezoni dopušteno

Proljetne su torbice u 2021. prava fešta od boja, uzoraka, tekstura: kroko i glatka površina, tkanina i koža, plastika i metal, neobične aplikacije i zakovice… Sve je na torbama u ovoj sezoni dopušteno.

Nakon čemerne, zakopčane i zarobljene godine koju svi želimo što prije zaboraviti, zaželjele smo se izlazaka, uređivanja, elegancije, profinjenosti, trošenja, vedrih boja… Zaželjele smo se malo biti – dame. Modni brandovi nanjušili su tu našu, gotovo opipljivu potrebu da se osjećamo dobro, 'skockano', čak pomalo i luckasto, i podarili nam jednu od najveselijih sezona ikad. A modne se sezone, svi to već znamo, otvaraju, torbicama.


bijela torba Elisabetta Franchi 2340 kn

crvena torba Twinset 1770 kn

VATROMET BOJA

Proljetne su torbice u 2021. stoga prava fešta od boja, uzoraka, tekstura: kroko i glatka površina, tkanina i koža, plastika i metal, neobične aplikacije i zakovice… Sve je na torbama u ovoj sezoni dopušteno uz nekoliko jasnih pravila. Zaboravite na praktične messenger torbe i one velikih dimenzija – ručke su kratke, damske, torbice su manjih dimenzija, a najčešći su baguette modeli, dakle prave lady torbice! U njima vjerojatno neće biti mjesta za baš sve što ste poželjeli ponijeti ‘za svaki slučaj’, ali ćete zato zasigurno emanirati dašak francuskog chica kad prođete s tim sitnim komadom čežnje na ramenu.


smeđa torbica Mango 169,90 kn

žuta torbica Liu Jo 1160 kn

S bojama se, kao što smo rekli, nije štedjelo. Jedan od apsolutnih hitova sezone na torbama je limun ili čak banana žuta, pa gotovo svaki dizajner ime pokoji komad u toj, izrazito dominantnoj i atraktivnoj boji.


krem torba Carpisa 599 kn

žuta torba Marc Jacobs, Karla 3990 kn

No, ako vam je takva nijansa možda malo previše riskantna za kombiniranje, paleta ponuđenih modela je ovog proljeća tolika da možete naći torbicu u boji koju – zamislite. Na cijeni su crvena, boja lavande, topla smeđa, nezaobilazne krem nijanse, pa i višebojne torbice u pastelnim kombinacijama.


isprepletena torbica In Fashion 549 kn

torbica Elisabetta Franchi 1950 kn

U galeriji smo izdvojili neke od najzanimljivijih modela što ih možete pronaći u trgovinama Jokera. Inspirirajte se i pronađite svoje favorite za vedro proljeće!

Vaša reakcija na temu