Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Puffy natikače - udobne poput papuča, elegantne kao za bal
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Puffy natikače - udobne poput papuča, elegantne kao za bal

'Tapecirane' natikače i sandale niske, srednje visoke ili vrlo visoke pete forte su kolekcija

Puffy natikače i sandale hit su modeli ovoga ljeta i hibrid dva svijeta – svijeta udobnosti i svijeta visoke mode.

Priznajmo si, u ovim smo si pandemijskim sezonama ugađali trendom udobnosti, kad već nije bilo previše smisla slijepo pratiti modne trendove. Umjesto cipela s petom nosili smo tenisice, umjesto finih sandala odabirali smo modele koji više nalikuju na kućne papuče. A jednom kad smo se navikli na odjeću i obuću koji ne stišću i ne žuljaju, nije lako vratiti se u ‘pred-covid’ robovanje modi zbog kojega nerijetko pate i naša stopala.


- bijele natikače Aledona 1192 kn
- crno bijele sandale Liu Jo 928 kn

Zato su puffy sandale i natikače, hit modeli ovoga ljeta zapravo hibrid ta dva svijeta – svijeta udobnosti i svijeta visoke mode. Što u prijevodu znači da su nas preplavili modeli koji izgledaju poput šlapa, a izrađeni su od vrhunskih materijala i dolaze u ludim ljetnim bojama.


- žute natikače/japanke Aledona 1272 kn
- crne natikače Miss Sixty, Fashion&Friends 992 kn

MNOŠTVO OBLIKA I NIJANSI

'Tapecirane' natikače i sandale niske, srednje visoke ili vrlo visoke pete forte su kolekcija. Stoga, ako još razmatrate svoju odluku o ‘onom jednom’ paru kojim ćete se ovoga ljeta počastiti, možete slobodno odabrati upravo neki od ovih modela. Oni dolaze u mnoštvu oblika i nijansi – od neutralnih bež, crnih ili bijelih do jarko žutih, plavih ili ljubičastih. Posebno su popularne natikače niže pete koje najradije kombiniramo sa širokim i laganim ljetnim hlačama, ali vrlo su nosive i s gotovo svim modelima ljetnih haljina, posebno onim širima i duljima kakve volimo ovoga vrućeg ljeta.


- ljubičaste natikače Loriblu, Karla 1670 kn
- tirkizne natikače Aledona 1272 kn

A ako želimo postići dojam profinjenog ljetnog outfita, natikače sa štiklom u tamnijoj boji u kombinaciji s finom haljinom ili suknjom do koljena bit će pun pogodak. Zapravo, koji god da model odaberete u trgovinama u Jokeru, sigurno ćete svojim novim miljenicama pronaći dostojan ostatak outfita uz koji ćete zablistati u ljetnim danima ili večerima. Neka zabava počne!

Vaša reakcija na temu