Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Sad nam treba raskoš, luksuz i sjaj zlata!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Sad nam treba raskoš, luksuz i sjaj zlata!

'Skoro svi su brandovi u svoje kolekcije unijeli zlatne elemente, a najzanimljivije su među njima bluze i lagani džemperi oplemenjeni zlatnim nitima, kao i još uvijek aktualne metalik plisirane suknje'

Zlatna, boja svečanosti i raskoši, prošlih je sezona imala svojih uspona i padova, ali ove zime vratila se na velika vrata i aplicira se na sve i svašta - od posuđa do džempera! Takav je revival zlata i psihološki razumljiv jer se u krizi ljudi vraćaju trajnim vrijednostima, makar i na simboličnoj razini, pa ćemo ove blagdane sigurno dočekivati s više nego inače zlatnoga sjaja.


zlatni džemper Guess, Fashion&Friends 1039 kn

jeans Levis, Europa 92779 kn

tenisice Desigual, ShoeBeDo 599 kn

torbica Twinset 520 kn

Naša smo planiranja svečanih trenutaka prilagodili okolnostima, nastojimo se ne izlagati i ne grupirati više od potrebnog, ali to nije razlog da tijekom blagdana ne zasjamo! Stoga vam u ovom Jokerovom fashion portfoliju donosimo prijedloge za stylinge u kojima ćete moći poslužiti večeru i ‘kucnuti se’ za bolju iduću godinu, a koji će u jednakoj mjeri biti i udobni i raskošni.


džemper sa zlatnim detaljima Mango 349 kn

pletena suknja OS Jeans 279 kn

čizmice Zipper 1013 kn

naušnice Mango 49,90 kn

ruž Sisley, Muller 326,90 kn

Skoro svi su brandovi u svoje kolekcije unijeli zlatne elemente, a najzanimljivije su među njima bluze i lagani džemperi oplemenjeni zlatnim nitima, kao i još uvijek aktualne metalik plisirane suknje. Jedan zlatni komad uz ostatak u nekim neutralnom tonu – od crne do bež – učinit će običnu kombinaciju itekako svečanom!


suknja Twinset 2560 kn

sat Qui&Me, Argentum 840 kn

džemper Pinko 2734 kn

narukvica Mango 129 kn

parfemska voda Valentino, 100 ml, Muller 1018,90 kn

Dodajte ovome modni dodatak u boji zlata ili se zadržite isključivo na dodacima – čizmicama, torbi i nakitu,  efekt outfita će biti gotovo isti: profinjenost i luksuz. A dok možete, svoje zlatne kombinacije izvedite bar u kino ili kazalište… ‘Novo normalno’ ne znači da si ne smijete priuštiti baš nikakve male radosti.


blejzer Imperial 1249 kn

sat Trussardi, Argentum 1430 kn

ogrlica Mango 129,90 kn

naušnice Mango 49,90 kn

kopča za kosu, set od 2, Mango 59,90 kn

Vaša reakcija na temu