Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Samt i pletivo, najzaljubljeniji par jeseni i zime!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Samt i pletivo, najzaljubljeniji par jeseni i zime!

Kombinacije mogu biti vrlo casual, ali i chic, čak i ako odaberete pomalo luckasti džemper s uzorkom padine pod snijegom

Možda nam u ove dane južine još nije do topline, ali hladni dani ipak vrebaju iza ugla, a ono što volimo zimi jest – toplo, meko i ugodno. Dvije najtoplije i najmekše zimske tkanine, kojima se vraćamo iz sezone u sezonu, svakako su samt i pletivo. Prirodna prediva, zanimljive teksture, debljina tkanja, sve su to karakteristike materijala koje doista svi volimo u nekom obliku.

džemper Mango 349,90 kn
čizmice Inuikii, Karla 1910 kn
hlače La Martina, Five Star Fashion 1640 kn


Kad se tome pribroji činjenica da je zadnji par zima u fokusu 'mountain chic', s karakterističnim uzorcima na džemperima te gležnjačama koje, ako već nisu gojzerice, neodoljivo podsjećaju na njih, znamo u čemu ćemo se osjećati dobro i izgledati ultra moderno!


džemper Mango 349,90 kn
hlače Twinset 1400 kn
torbica Coccinelle, Karla 2590 kn
gležnjače Pinko 2957 kn


Stilistica Jokera prošetala je zimskim kolekcijama jakih fashion brandova - od kojih se mnogi ekskluzivno mogu naći samo u tom trgovačkom centru - i kreirala atraktivne kombinacije samta i toplog pletiva. One mogu biti vrlo casual, ali i chic, čak i ako odaberete pomalo luckasti džemper s uzorkom padine pod snijegom kakav vam predlažemo u jednom od outfita. Pročešljajte trgovine u potrazi za vašom pobjedničkom kombinacijom ova dva materijala.


pletena haljina In Fashion 279 kn
sako La Martina, Five Star Fashion 3195 kn
tenisice See by Chloe, Karla 2650 kn
francuska kapa Elisabetta Franchi 1092 kn


Bilo da ste ljubiteljica hlača ili suknje, složit ćete tako zanimljiv i neuobičajen styling koji će prije svega prizivati udobnost i toplinu. A sakoi od samta gotovo da su postali klasik pa, u kombinaciji s laganim pletivom ispod, elegancije neće nedostajati!

Vašu dnevnu dozu modnih noviteta pronađite u rubrici Joker Fashion Portfolio

Vaša reakcija na temu