Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Sezona najmekših torbica
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Sezona najmekših torbica

Trend su započele luksuzne modne kuće, a svesrdno ih prigrlili i high street brendovi prilagodivši ga svakom ukusu i džepu

Jastučić ili torba? Ako ste kojim slučajem prespavali naznake ovoga accessories trenda prošle sezone, sada je u punom sjaju: naše ovosezonske torbice moraju biti razigrane, „pufaste“, mekane, najmekše, poput igračaka tješiteljica koje želite stiskati u rukama.


• torbica Mango - 299,90 kn


Taman kad smo svoje najnužnije stvarčice (a znamo koliko je njih) naučili spakirati u torbicu veličine razglednice, dolazi oslobođenje u vidu soft torbi svih dezena koje napokon, zahvaljujući konkretnijim dimenzijama, mogu biti funkcionalnije za normalni život. Trend su započele luksuzne modne kuće, a svesrdno ih prigrlili i high street brendovi prilagodivši ga svakom ukusu i džepu.



• torbica Marc Jacobs, Karla - 3990 kn

Puffer torbe tako možete naći u najluksuznijim varijantama od meke proštepane kože (isti je trend primjetan i na kožnim puffer jaknama), u verzijama od umjetne kože, a onda i u onim najopuštenijima, u ludim bojama koje kao da su sašivene od dječjih zimskih jakni.



• torbica Zipper - 489 kn

Najveća ljepota i vrijednost ovog trenda je u mogućnostima koje nam pruža – ovakve torbice se dobro kombiniraju i s poslovnijim i s ležernijim modnim kombinacijama, pri čemu im dašak luksuza uvijek daje metalna lanac-ručka i sjaj kože, a puffer torbe bez takvih dodataka posebno dobro funkcioniraju u zimskim sportivo outfitima koji su zavladali jesenjim kolekcijama. Bilo da ste ljubitelj jednih ili drugih, svoj novi model kojom ćete upotpuniti svoje jesenje stylinge pronađite u trgovinama u Jokeru. 

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu