Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Sjajna nova godina!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Sjajna nova godina!

Ovo je doba godine kad si svatko može priuštiti šljokicu više

Ovu smo godinu dočekali u pidžamama, trenirkama, loungewearu. E novu nećemo! - kao da prkosno govore specijalne blagdanske kolekcije koje su izbacili svi ozbiljniji brandovi, izbacivši na tržište tone glittera, šljokica, sjaja. I, makar takva moda nije svačiji 'cup of tea', ovo je doba godine kad si šljokicu više može (i treba) priuštiti svatko.



top Imperial 649 kn
kratke hlače Imperial 729 kn
gležnjače Mass 239 kn
torbica Aledona 2290 kn
prsten od srebra Mango 99,90 kn

Štras na haljinama, bluzama, hlačama i kombinezonima, čak i obući obilježje je cijele sezone jesen/zima 2021, ali tek u sezoni zabava dolazi do izražaja u potpunosti. Sve nijanse srebra, zlata i bakra dopuštene su ovih blagdana! Kombinirajte glitter gornji dio sa diskretnijim donjim (ili obratno), dojam pojačajte dobrim asesoarom i spremni ste za najluđe partyje u gradu.



haljina New Yorker 229 kn
torbica Pinko 2592 kn
sandale Mango 249,90 kn
bronzer Bobbi Brown, Fabu 512 kn
parfemska voda Tom Ford, Fabu 1304 kn

U izlozima ima i niz varijanti 'od glave do pete' u sjaju koje su također izuzetno efektne - uostalom, kad ćete pretjerivati ako ne u najluđoj noći!? A za one kojima su šljokice ipak previše, uvijek postoji ‘light’ verzija s komadima od pliša, jednako čarobnog materijala uz koji svaki komad izgleda luksuzno i otmjeno.



kombinezon New Yorker 199 kn
naušnice Twinset 570 kn
sandale Mango 249,90 kn
torbica Pinko 2207 kn
ruž Bobbi Brown, Fabu 341 kn

U Jokeru pronađite svoje lude party kombinacije za Novu (nadamo se, puno bolju) godinu i napunite baterije uz puno dobre zabave!

Vaša reakcija na temu