Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Skinny je mrtav, živio široki jeans!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Skinny je mrtav, živio široki jeans!

Siluete su se obrnule pa su u najmodernijim kombinacijama donji dijelovi predimenzionirani, a gornji rezani kratko ili uvučeni

Vrijeme je da pospremite sve svoje skinny traperice duboko u dno ormara - jer modne zvijezde sezone su jako, jako široke nogavice na trapericama. Donedavno rezerviran samo za najhrabrije eksperimentatore, široki jeans ovoga je proljeća zavladao kolekcijama. Siluete su se obrnule pa su u najmodernijim kombinacijama donji dijelovi predimenzionirani, a gornji rezani kratko ili uvučeni.


(od naprijed prema otraga)

traperice Only, OS Jeans 279 kn

traperice s remenom s.Oliver 559 kn

traperice Liu Jo 1260 kn

Trendu širokih nogavica su se među prvima pridružili i jeans komadi, koje ćemo ovog proljeća nositi u svim zamislivim kombinacijama. Loose-fit jeans hot je komad u svim varijantama: u rasponu od trapezica uskog i visokog struka i širokog donjeg dijela nogavica, do cullotte – širokih nogavica, a kraće duljine ili onih sasvim predimenzioniranih i širinom i duljinom, koji ovog proljeća najviše dominiraju modnim pistama.


traperice s gumbima Elisabetta Franchi 3108 kn

top Comma 399 kn

blejzer Twinset 2560 kn

LAKE KOMBINACIJE

Takav jeans zapravo i nije teško nositi ni kombinirati – od ležernih hoodica do profinjenih košulja i laganih proljetnih blejzera, sve se može nositi uz ovakve statement traperice koje postaju ključni komad svakog outfita.  Više nije tako nužno niti da ispod njih nosite povišenu petu, iako je, ako ste nižega rasta, dobrodošlo produljiti siluetu. Tenisice, čizmice, loaferice, sandale..  bilo što je u redu ako ima samo malo deblji potplat.


traperice New Yorker 259 kn

majica Comma 319 kn

cipele Aledona 1690 kn

Ton sezone za jeans je svjetliji, blago isprani koji, uostalom, najbolje i možemo kombinirati, ali kao novitet ističu se traperice u neutralnim bež tonovima. One mogu odlično funkcionirati u ozbiljnijim modnim kombinacijama, dajući im dozu coola i ležernosti.


traperice Miss Sixty, Fashion&Friends 1240 kn

hoodie majica s.Oliver 559 kn

tenisice New Yorker 119 kn

Trgovine u Jokeru, od ekskluzivnih do high street brandova, trendom sezone napunile su police i vješalice – potražite svoj jeans za proljeće u shopping oazi u centru grada!

Vaša reakcija na temu