Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Sportske sandale su modni izazov sezone
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Sportske sandale su modni izazov sezone

Nosive su s mnoštvom različitih ljetnih kombinacija

Sportske sandale težak su izazov za fashion victims - svojom nezgrapnošću gotovo da su kompletna negacija mode, a od prošloga ljeta ne skidaju se s must have modne liste. Kako ih kombinirati, uz što ih nositi, možemo li se i želimo li se boriti protiv neobičnog modnog vala koji bismo mogli nazvati 'udobno, ali nelijepo'?



sandale s crvenom kopčom Art, Shoebedo 749 kn
crne sandale Billabong, Kruna Mode 389 kn
sandale Replay 810 kn
sandale s bijelim potplatom Mass 299 kn

Kakve god da imate osjećaje spram ove modne eskapade, jedno je sigurno: ljetne sandale sportskog izgleda, nalik na trekking obuću, najudobniji su komad obuće koji ćete nositi ovoga ljeta. Debljeg ili platforma potplata, najčešće od meke gume ili anatomski oblikovane, takve će vas sandale kroz vrućinu gradskog asfalta pronijeti kao na oblačiću. A modni kurikulum kaže da su, unatoč specifičnom izgledu, nosive s mnoštvom različitih ljetnih kombinacija: izvrsno se slažu s lepršavim hlačama i suknjama, još bolje s laganim i širokim ljetnim jeansom, a najbolje sa šorcevima! 



sandale Liu Jo 1240 kn
metalik sandale Loriblu, Karla 2990 kn

Ovisno o tome kakve modne odabire inače činite, pronaći ćete i sandale koje će podržati ostatak vaše ljetne garderobe – ljubiteljice sjaja, štrasa i šljokica vjerojatno će željeti i na ovim sandalama vidjeti nešto metalik sjaja (a on izvrsno funkcionira uz ovakvu obuću), minimalistice će odabrati najjednostavnije, o mogućnosti crne ili druge jednobojne modele, a među prodavanijima će biti i oni u kombinacijama ljetnih tonova. 



• (s lijeva na desno)
sandale Mass 629 kn
sandale Camper, Fashion&Friends 990 kn
sandale See by Chloe, Karla 2390 kn

Obilje modela u trgovinama u Jokeru oduševit će i najprobirljivije ukuse, pa požurite u najugodniji splitski shopping centar po svoje sportske sandale u kojem ćete prehodati ljeto - jer temperature rastu i rastu…

Vaša reakcija na temu