Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Spremni za Back to School shopping u Jokeru
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Spremni za Back to School shopping u Jokeru

Početak školske godine po troškovima može ruku pod ruku s Božićem!

Joker vas dočekuje s najvećim izborom specijaliziranih dječjih trgovina – OVS, Next, Blukids, Iana, Replay&Sons, Sport&Moda Kids, Ciciban, Sara Mayoral… Tu su knjižara i trgovine koje imaju najbolji izbor školske opreme (Hoću knjigu, Tedi, Muller, Pepco…) i drugi brandovi s puno dječjeg ili asortimana za mlade

Naravno da su prerasli sve tenisice, papuče, hlače i majice, a ni jakna neće izdržati do prvih kiša. Obavezno žele nove ruksake. Pernice su im se raspale, gumice i olovke odavno su izgubljene, a treba pripremiti i cijeli pribor za likovni i tjelesni. Ups, i kopačke ga žuljaju, a i njoj je triko za ples premalen. Starija je preko noći postala tinejdžerka i sve ono što nije prerasla naprosto ne želi nositi jer je ‘djetinjasto’. Poneseni prošlogodišnjim dugim online školovanjem, shvaćate da treba razmisliti i o laptopu koji će biti rezerviran za njihove školske potrebe…


boca za vodu s metalnim čepom Hoću knjigu 89,90 kn

kutija za užinu krokodil Tedi 14 kn

crna pernica Hoću knjigu 129,90 kn

bilježnica Hoću knjigu 6,90 kn

plavo zelena vrećica za tjelesni Hoću knjigu 64,90 kn

flomasteri Muller 65,90 kn

kalkulator Tedi 65 kn

ružičasta pernica Muller 279,90 kn

vodene bojice Hoću knjigu 49,90 kn

ružičasta boca za vodu Muller 105,90 kn

ružičasta kutija za užinu Tedi 14 kn

komplet olovaka Top Model Muller 35,90 kn

jeans vrećica za tjelesni Hoću knjigu 64,90 kn

Ukratko, početak školske godine po troškovima može ruku pod ruku s Božićem! A da ti troškovi ipak ne iscrpe kućni budžet do kraja i da ovaj, koliko uzbudljiv toliko i iscrpljujući ‘back to school’ shopping prođe bez nervoze, najbolje je odabrati adresu poput Jokera gdje je sve na jednom mjestu, bez prevelikih gužvi, bez puno hodanja i uz prigodne popuste koje je pripremio niz trgovina a koje možete provjeriti na linku.


ruksak Hoću knjigu 359,90 kn

kapa Blukids 89 kn

majica OVS 29,97 kn

jeans Replay&Sons 850 kn

jakna Next 369 kn

tenisice Ciciban 229 kn

Joker vas dočekuje s najvećim izborom specijaliziranih dječjih trgovina – OVS, Next, Blukids, Iana, Replay&Sons, Sport&Moda Kids, Ciciban, Sara Mayoral… Tu su knjižara i trgovine koje imaju najbolji izbor školske opreme (Hoću knjigu, Tedi, Muller, Pepco…) i drugi brandovi s puno dječjeg ili asortimana za mlade – Hervis, Deichmann, Takko, Mass, Shoebedo, New Yorker, Hajduk Fan Shop, Vandal Shop…  A u Sancta Domenici iskoristite prigodu za odabir novog tableta, računala ili mobitela.


ruksak Hoću knjigu 359,90 kn

majica Replay&Sons 590 kn

suknja OVS 74,97 kn

jakna Next 249 kn

tenisice Ciciban 449 kn

U našoj galeriji provjerite kakve je kombinacije složila Jokerova stilistica za prve školske dane djevojčica i dječaka, a za najbolji i najpovoljniji povratak u školu, svratite do Jokera.

Vaša reakcija na temu