Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Što je svečani outfit bez raskošnog nakita?
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Što je svečani outfit bez raskošnog nakita?

Nakit odaberite prema onome što vas čini sretnom

O simbolici zlata svi znamo sve - priziva raskoš, imetak, luksuz, ali i svojim sjajem stvara dojam topline jer zapravo imitira sunce. Omiljeni plemeniti metal za sve svečane prigode treba nam i u ovoj novogodišnjoj, kada doista želimo zablistati. Sjajno se slaže s crnim, bijelim, crvenim outfitima, ali izvrsno funkcionira i na bogatoj zelenoj ili kraljevskoj tamnoljubičastoj nijansi.

Srebro, mnogima decentnije i jednostavnije, možete lakše kombinirati s većom paletom boja, a izvrsno odgovara osobama svijetle puti, odnosno onima koje imaju tzv. hladni podton kože.


veći ringovi Argentum 860 kn
manji ringovi Argentum 670 kn

Nakit odaberite prema onome što vas čini sretnom i za dulje večernje izlaske stavite samo one komade s kojima se osjećate kao ‘svoj na svome’ jer sigurno ne želite nositi naušnice koje vam stvaraju problem svaki put kad se pomaknete.

Ako volite pratiti trendove i u nakitu, svečanosti pred vama su idealan trenutak da ih isprobate: 'fringe' viseće naušnice podižu svaki outfit, a možete ih naći u verzijama od minimalističke do raskošne. Tu su i vječne naušnice 'ringovi', a posebno su atraktivni komadi u boji - šareni nakit već je mnogo sezona u vrhu najtraženijega.


naušnice Mango 99,90 kn

Ogrlice, ako niste ljubitelji minimalizma i tražite najtanje lančiće, sve više nalikuju na prave lance, ali s tako dominantnim komadima valja postupiti oprezno - samo jedan je i više nego dovoljan. Uostalom, staro stilsko pravilo kaže: kad ste već kompletno odjeveni i izlazite iz kuće, bacite zadnji pogled u ogledalo i skinite jedan komad nakita - sad ste savršeni. (naravno, ovo pravilo ne vrijedi za one koji nose vrlo malo nakita).


ogrlica Mango 129,90 kn

Jokerov izbor najzanimljivijih komada nakita donosimo vam u nastavku - neka vaše odjevne kombinacije uz njih zablistaju dodatnim šarmom!

Vaša reakcija na temu