Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Sve prugice sezone - od klasike do psihodelije
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Sve prugice sezone - od klasike do psihodelije

Sve trgovine u Jokeru svoje su proljetne kolekcije popunile zanimljivim prugastim novitetima

Prugice naprosto nikad ne izlaze iz mode, jednako kod klasičara i kod onih koji prate trendove. Ono što se mijenja u toj vječnoj modnoj igri linija su samo nijanse, epohe kojima se vraćamo, aplikacije. A proljetna je sezona idealna za nove modne početke u prugama jer upravo vapimo za nekim življim i vedrijim uzorcima koji će postepeno oživjeti tamne tonove zimske garderobe.


pleteni top Liu Jo 1110 kn
hlače In Fashion 389 kn
jakna Pinko 2207 kn
torbica Carpisa 169 kn 
tenisice Sketchers, Deichmann 369 kn
ruž Chanel, Fabu Spot 269 kn

Dizajneri za aktualni modni trenutak ne preporučaju oprez i suzdržanost kad je riječ o prugastom - upravo obratno! Prugice sezone će biti svuda i u svim bojama: one profinjene, tanke, zavladat će haljinama, proljetnim blejzerima i klasičnim hlačama, a otkačenije kombinacije boja dobrodošle su na majicama i topovima kao dobrodošla dinamika u jednobojnim kombinacijama.


haljina Lee, Europa 92 899 kn
kardigan Naf Naf 399 kn
čizmice Giancarlo Paoli 2450 kn
novčanik Mango 79,90 kn
lak za nokte OPI, Fabu Spot 110 kn

Inspiracija se posebno pronalazi u hrabrim psihodeličnim prugama iz sedamdesetih, ali ako volite nešto modno sigurnije, svaka kombinacija koja ima bijelu kao osnovu bit će siguran adut za proljeće i ljeto pred nama. 


blejzer Pinko 2916 kn
bermude Pinko 1276 kn
majica New Yorker 24,90 kn
torba Tory Burch, Karla 2990 kn
tenisice Veja, Karla 1030 kn
narukvice Mango 99,90 kn
remen US Polo Assn. 269 kn

Sve trgovine u Jokeru svoje su proljetne kolekcije popunile zanimljivim prugastim novitetima, pa u ovoj modnoj poslastici odaberite pokoji komad za vedri ulazak u tople proljetne dane. A svoju novu dozu modne inspiracije pronađite u rubrici Joker Fashion Portfolio

Vaša reakcija na temu