Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Tajna i strast boje ljubavi
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Tajna i strast boje ljubavi

Crvenu, toplu, zapravo vruću boju trebamo da nam grije srca u hladne dane Božića, ali i u dane ljubavi, oko Valentinova

Tajna crvene, boje ljubavi, zapravo nije neka tajna. Poručuje strast, odvažnost, želju da budemo primijećeni. Pa je onda, zbog takvih njenih, gotovo čarobnih svojstava, nepravedno zaobilazimo u strahu od prevelikog isticanja. Sjetimo je se tek ponekad, kad poželimo nešto naglasiti ili poručiti. Ili za blagdane: crvenu, toplu, zapravo vruću boju trebamo da nam grije srca  u hladne dane Božića, ali i u dane ljubavi, oko Valentinova.



novčanik Liu Jo 460 kn
naočale Valentino, Anda Store 2500 kn
ruž Bobbi Brown, Fabu spot 335 kn

Sjaj crvene uz lice dodaje boju tenu, na odjeći akcentira ono što želimo i kreira oko nas auru snage, gotovo nepobjedivosti.



džemper Comma 344,50 kn
torbica See by Chloe, Karla 3250 kn


remen Guess, Fashion&Friends 369 kn
privjesak za ključeve Liu Jo 300 kn

Crvena koža jedan je od hitova cijele sezone. Stoga, ukoliko tražite poklon za omiljenu osobu na svijetu ili komad u kojem ćete zablistati pred najdražim, razmislite o crvenoj torbici, crvenom sakou od prave ili umjetne kože ili crvenim plesnim cipelama (za romantične sentiše u dnevnom boravku) – neke od modela koji će biti duugo nosivi donosimo u ovotjednom Joker Fashion Portfoliju.



sako od eko kože Liu Jo 810 kn
salonke Aledona 1590 kn


hlače Gant 360 kn
džemper Mango 169,90 kn

A crvena izvrsno stoji i muškarcima, pogotovo onima koji ovu jaku boju znaju nositi. Naš je favorit crveni rockerski crveni jeans, koji se vješto kombinira i s ležernim majicama i hoodicama, ali i s klasičnijim sakoima, bijelim košuljama i finim gležnjačama.



muška jakna Gant  958 kn
muške tenisice Deichmann 229 kn


tenisice Fila, Deichmann 229 kn
polo majica Polo Ralph Lauren, Five Star Fashion 800 kn
čarape Gant 125 kn

Ohrabrite se ovih valentinovskih dana i odaberite ‘it’ komad sezone u crvenoj boji u kojem ćete zasigurno biti upamćeni i primijećeni, a neka vaši znakovi pažnje budu u nijansama ljubavi i strasti. Love is in the air!



torba Aledona 1890 kn
salonke Aledona 1590 kn
parfemska voda 30 ml Dolce&Gabbana, Fabu Spot 557 kn


majica Calvin Klein Jeans 377,40 kn
sat Nautica, Anda Store 1319 kn
Vaša reakcija na temu