Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Teen moda - trendovi se mijenjaju, jeans ostaje!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Teen moda - trendovi se mijenjaju, jeans ostaje!

Pretražili smo trgovine u Jokeru i složili nekoliko cijenom prihvatljivih, a mladima atraktivnih outfita koji će sigurno dobiti palac gore ocjenu – slobodno ih testirajte na mlađim ukućanima!

Biti modno osviješten tinejdžer ili tinejdžerica danas je vrlo zabavno – u ogromnom izboru moderne odjeće za teen uzrast, svatko može izraziti svoj stil čak i ako ga poželi mijenjati nekoliko puta u sezoni, što se u toj nježnoj dobi nerijetko i događa. Cure iz romantičarki prelaze u 'alternativni' look preko noći, momci koji se nisu skidali iz trenirke odjednom žele biti elegantni… Ukratko – od kolijevke pa do groba, najbrže se mijenjamo u đačko doba!


tenisice Fila, Deichmann - 449 kn
majica New Yorker - 119 kn
jakna Mango - 249,90 kn
marama New Yorker - 19,90 kn

Poznavajući navike nove generacije, koja svojim modnim zahtjevima i precizno zamišljenim total lookovima nimalo ne zaostaje za zrelijim kupcima, high street brandovi se već godinama natječu koji će najbrže pogoditi aktualne teen fashion trendove i pretočiti ih u zabavne komade prihvatljive cijene jer jednakom brzinom kojom trendove prigrljuju, tinejdžeri ih i zaboravljaju.


majica New Yorker - 79,90 kn
jeans Replay - 1100 kn
tenisice Vans, Shoe Be Do - 499 kn
marama New Yorker - 19,90 kn

Jedna je stvar ipak vječna i nepromjenjiva u teen modi: jeans i tenisice su baza svakog njihovog  outfita, zapravo uniforma koja se mijenja prema sezonama, ali ostaje neupitna. Naravno, i tinejdžericama su trenutno su u fokusu ugly tenisice, dok će mladi momci radije ostati u klasičnim runnericama ili  vansicama.


majica Mango - 129,90 kn
jeans In Fashion - 359 kn
tenisice Nike, Deichmann - 449 kn
marama New Yorker - 19,90 kn

Sve su boje dopuštene, ali najpoželjnije su one u kojima se najlakše stopiti s vršnjacima – plava, siva, maslinastozelena, crna, bijela… A u konačnici, stav i raspoloženje se izražavaju printom: od luckastih ili provokativnih natpisa do likova iz crtanih filmova ili superjunaka, sadržaj i poruka majice nerijetko su najvažniji 'začin' mode mladih, onaj kojemu se poklanja pažnja i koji izražava individualnost.


jakna New Yorker - 159 kn
majica New Yorker - 79,90 kn
ruksak Mass - 199 kn
marama New Yorker - 19,90 kn

Pretražili smo trgovine u Jokeru i složili nekoliko cijenom prihvatljivih, a mladima atraktivnih outfita koji će sigurno dobiti palac gore ocjenu – slobodno ih testirajte  na mlađim ukućanima!


slušalice Benetton - 79,90 kn
ruksak Vans, Shoe Be Do - 449 kn
hlače Nike - 419 kn
majica New Yorker - 129 kn


košulja New Yorker - 159 kn
majica New Yorker - 119 kn
jeans Replay - 700 kn
tenisice Pepe Jeans, Shoe Be Do - 579 kn

Vaša reakcija na temu