Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Tople zimske čizme - negacija mode ili modni pomak?
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Tople zimske čizme - negacija mode ili modni pomak?

Ako odaberete kvalitetne zimske čizme dobro će vas služiti sezonama...

Od (ne)slavnih Uggsica naovamo, zimske čizme i gležnjače koje griju stopala u hladnim danima postale su jedan od izazova za dizajnere

Modni je fokus posljednjih sezona, a posebno ove zadnje, s prisilnom izmjenom navika i prioriteta, izmješten iz zone elegantnog u zonu udobnog pa je taj trend zahvatio i zimsku obuću.

Od (ne)slavnih Uggsica naovamo, zimske čizme i gležnjače koje griju stopala u hladnim danima postale su jedan od izazova za dizajnere. Oni se već godinama igraju s osnovnim konceptom – kako od obuće koja nalikuje na dječje zimske papuče, medvjeđe šape ili djedove gojzerice učiniti it komad. I uspjeli su!   


gležnjače Gant 1050 kn
hlače Naf Naf 199,50 kn

Posebno je to primjetno u sezoni jesen/zima 2020, kad smo ionako odlučili da su nam donji dijelovi trenirke, udobni pleteni kompleti, puf jakne i hoodice komadi bez kojih ne možemo. S njima se ovakve tople i neobavezne čizme ravnih potplata idealno sljubljuju. Rezultat je casual look koji će naša stopala štititi od hladnoće i vlage, a tome ovih dana najviše težimo.



čizmice Ugg, Karla 1790 kn
pletena haljina Mango 199,90 kn

Ako odaberete kvalitetne zimske čizme dobro će vas služiti sezonama, pa se stoga najčešće odlučujemo za one neutralnih tonova koje će funkcionirati na mnogim kombinacijama, poput smeđe, sive ili crne. Posebno su tražene tople oker nijanse. Tu su i nezaobilazne zlatne i srebrne nijanse mekih krznenih čizmica poput Uggs, Mou ili hit modela Isabel Marant (te svih koji su inspirirani njima) koje će podići svaku mladenačku street style kombinaciju.



čizmice Mass  419,30 kn
haljina Mango 199,90 kn

Koje god zimske čizme odabrali, sigurni smo da će vam dobro doći ove, ali i sljedećih zima. U trgovinama u Jokeru našli smo neke od najtraženijih sezonskih modela. Mnogi od njih već su na sezonskim popustima pa požurite u shopping, naravno - u Joker!

Vaša reakcija na temu