Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Toplo, toplije… puf jakne!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Toplo, toplije… puf jakne!

Lijepo je ponekad osvježiti svoj zimski outfit novom bojom i modelom, a lijepo je i moći odabrati između nekoliko toplih jakni

Ako je vjerovati meteorolozima, polarni vortex mogao bi nam ovih dana pokazati čari prave zime, a ako dosad niste, pravi je čas da svoju staru zimsku jaknu zamijenite novijom, toplijom, mekšom i raskošnijom!

U doba sniženja najviše nas vesele dobri 'ulovi' - skupe stvari, ozbiljni komadi odjeće po nižim cijenama, a jedna od takvih zasigurno je zimska jakna. Pa, iako je najčešće ne mijenjate baš svake zime, lijepo je ponekad osvježiti svoj zimski outfit novom bojom i modelom, a lijepo je i moći odabrati između nekoliko toplih jakni. Nezaobilazne puffer jakne ili toperice s punjenjem od perja ili sintetike prve su na listi kad razmišljamo o temperaturnim minusima ili neugodnim zimskim burama, a iz trgovina u Jokeru pronašli smo najzanimljivije modele sezone.


jakna Pinko 1103 kn
jeans Levi’s, Europa - 92 799 kn
majica Zipper 319 kn
kapa Kaporal, Kruna mode 269 kn

Sportašice među nama najradije će odabrati kratke modele koji su idealni za casual look i dane kad vam se ne izlazi iz trenirke. Visoki ovratnici i tople kapuljače uz jarke boje, neobične uzorke ili metalic efekt najčešći su pratioci kraćih puf jakni.


jakna Liu Jo 1603 kn
hlače Garcia, Kruna mode 272 kn
šal In Fashion 139 kn
rukavice Garcia, Kruna mode 429 kn

No, posljednjih sezona jednako su nam dragi i ekstra dugi kaputi-jakne punjeni perjem, posebno oni u oversize krojevima koje rado kombiniramo s jednako tako oversize čizmama debelog potplata, dok će klasičarke ipak posegnuti za strukiranim jaknama s naglašenim pojasom, duljine do pola bedra ili do koljena, ili pak onima koji su proštepani poput popluna.


jakna Replay 1374 kn
torba Mango 89,90 kn
tenisice Veja, Karla 1250 kn
hlače Imperial 370,30 kn
majica Imperial 349,30 kn
kapa Barbour, Five Star Fashion 192 kn

Bijela se, uz najklasičniju moguću crnu istakla kao jedna od omiljenih boja za tople jakne, a među traženijima su i hit boja sezone sivo-bež te vječna maslinasta.


jakna OS Jeans 359,50 kn
čizmice Deichmann 129 kn
šal In Fashion 139 kn
rukavice Garcia, Kruna mode 429 kn
Vaša reakcija na temu