Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Tri outfita za zimske izlaske
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Tri outfita za zimske izlaske

Donosimo modne kombinacije za zimske dane

Zimski izlasci su zabavni, a zimski outfiti itekako zanimljivi kad upotrijebite malo mašte. Slojevito je odijevanje inspirativno, a najbolje ga je testirati kad na niskim temperaturama želite biti chic. Adventsko je vrijeme, druženje s ekipom uz grijalice, tople napitke i božićne pjesme je obavezno pa je idealno doba i za ovakve modne kombinacije.

Božićna ponuda događanja ove je zimske sezone obogaćena još jednom it lokacijom, posebno osmišljenom za neobavezna druženja i obiteljske izlaske. Božićni grad na terasi na 4. katu Jokera gostima nudi više od fritula i kuhanog vina - tu je prava blagdanska bajka satkana od sobova, saonica, božićnih svjetala i figurica, igraonica za najmlađe, mnoštvo slatkih i slanih poslastica, a posebnu radost najmlađima donijet će i prave pravcate sniježne pahuljice!



bunda od umjetnog krzna Twinset 1830 kn
džemper Liu Jo 749 kn
hlače Imperial 849 kn
čizme Deichmann 369 kn
traka za kosu New Yorker 39,90 kn

U  takvom, čarobnom okruženju za novo izdanje Joker Fashion Portfolija pozirala je splitska džudašica Barbara Matić, svjetska prvakinja i zaštitno lice Jokerove nove outdoor kampanje. Stilistica Jokera zamislila je našu sportašicu u tri izdanja - fatalno crnom, poslovno elegantnom i casual, a koje od njih joj najbolje pristaje, procijenite sami.  Ljubiteljice total black outfita sigurno će najradije odabrati glam-rockersku kombinaciju s bundicom, kožnim hlačama i combat čizmama koje je stilistica 'podigla' uz pomoć laganog džempera s bakrenim sjajem.



kaput Twinset 3920 kn
pletena haljina Mango 349 kn
čizme Seventy 2079 kn
torba Replay 1180 kn
nakit New Yorker 39,90 kn

U elegantnom izdanju, kao da je izravno s nekog after work partyja, Barbara je zablistala: nijansirani camel kaput, pletena haljina u istom tonu i damske čizme idealna su kombinacija za sve oblike provoda – od poslovnog božićnog domjenka do šalice kuhanog gina na kućicama s 'prijama'.



jakna Mango 699 kn
jeans Salsa, Europa92 699 kn
džemper Zipper 459 kn
tenisice Nike Store 1049 kn
kapa Mango 129,90 kn
sunčane naočale Gucci, Optika Anda 2960 kn
torbica Aledona 1603 kn

A za kraj smo ostavili sportsku, svakodnevnu, ali udobnu kombinaciju s trenutno najmodernijim modelom zimske jakne, vječnim jeansom i cool zimskim modelom tenisica u kojem – u Dalmaciji –  vjerojatno možete prezimiti cijelu zimu. Upotpunjen vješto odabranom torbicom, sunčanim naočalama i kapicom, ovako jednostavan outfit postaje vrlo chic.

Na kraju, za kombinacije u kojima ćete provoditi vrijeme vani, držite se nekoliko vječnih pravila: dobra obuća glavu čuva, dobro je imati pokrivalo za glavu i - odjenite se slojevito!

Vaša reakcija na temu