Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Tri tipa obuće koja morate imati ove jeseni
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Tri tipa obuće koja morate imati ove jeseni

Ovu će jesen svaka fashionistica provesti prije svega u - tenisicama

Obuća za jesen - najdraža priča ovog godišnjeg doba. Au revoir, sandale i  natikače, bonjour tenisicama i čvrstim cipelama!

U ovo doba godine obično (bar u Dalmaciji) teškom mukom privikavamo stopala na sputanost tvrdom kožom, debelim potplatima…  Da, ljeto ustupa mjesto jeseni, prvi kišni dani već su nas počeli iznenađivati, a jutarnje i večernje temperature sve je teže podnijeti bez čarapa. U Jokerovom modnom podsjetniku za sezonu pred nama jedna od najvažnijih stavki je solidna i pouzdana obuća, ona u kojoj ćete moći 'pregaziti' cijeli dan bez puno razmišljanja.


tenisice Veja, Karla 950 kn


Ovu će jesen svaka fashionistica provesti prije svega u - tenisicama. Nikakvo čudo da su i ove sezone na tronu: udobnije od bilo kojih cipela, savršene za brojne kombinacije,  dopustive čak i na haljine, tenisice već godinama ne silaze s broja 1 na listi najpoželjnijih. A ove jeseni posebno volimo klasične retro modele jednostavnih linija u bijeloj ili zemljanim bojama jeseni koje ćete moći kombinirati s ostatkom outfita.



koledžice Fabi, Karla 2990 kn


Za dane kad ipak morate malo ozbiljnije izgledati, umjesto tenisica posegnut ćete za koledžicama, još jednim modelom cipela koji nas prati već nekoliko sezona. Iako ih ima u rasponu od onih najlaganijih, nalik na balerinke, do 'džombastih', sada ih najradije biramo u formatu s ekstra debelim potplatima koji su dobar par sa hlačama širih i duljih nogavica, stvarajući izuzetno modernu siluetu.



čizmice Pinko 2207 kn

Gležnjače i čizmice treće su u trolistu najpraktičnijih komada obuće za jesen: od onih prozračnih, gotovo ljetnih, do solidnih elegantnih 'kaubojki' ili bijelih čizmica na petu (apsolutni hit sezone!), pronijet će nas kroz jesen, ali i veliki dio zime. Jedne zasigurno će naći mjesto u vašem ormaru, a sve cipele koje će vam trebati ove sezone - u najzanimljivijim modelima - pronađite u trgovinama u Jokeru.

Vaša reakcija na temu