Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Ubaci se u modni vremeplov u omiljenom jeansu
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Ubaci se u modni vremeplov u omiljenom jeansu

Sudeći po ponudi u trgovinama u Jokeru, dizajneri inspiraciju ponovno traže u prošlosti

Ako se po jutru dan poznaje, onda se po jeans kolekcijama može naslutiti kakva će biti modna sezona. Jeans poslovično dolazi prvi u trgovine kao najava kolekcija, iz sasvim prozaičnih razloga: demokratičan, univerzalan i nevezan za bilo koje godišnje doba, dobar traper komad ćemo jednako poželjeti u prosincu i siječnju kao i u lipnju! 


jeans Twinset - 1210 kn
džemper Naf Naf - 197,40 kn
tenisice Veja, Karla - 950 kn
cipele Deichmann - 189 kn

Sudeći po ponudi u trgovinama u Jokeru, dizajneri inspiraciju ponovno traže u prošlosti – nose se retro prsluci od denima i klasične traper jakne crop modela ili onih koje kao da smo posudili od brata, nose se neobični, u prvom redu dugi i široki modeli traperica, i dalje volimo mom jeans i visoki struk, špricane i svijetle nijanse…


majica Levi’s, Europa92 - 569 kn
muška jakna Levi’s, Europa92 - 759 kn

Ove sezone u trendu će biti i tzv. paperbag krojevi traperica s izraženim naborima na prednjem dijelu i vezanjem, ali modni znalci izabrat će i najklasičniji bootcut kroj, koji je poželjan u svojoj bazičnoj denim boji, uz očekivani proljetni favorit, svijetli jeans koji priziva tople dane.


prsluk Pinko - 2207 kn
jeans Pinko - 1458 kn
džemper Mango - 169,90 kn
tenisice Veja, Karla - 850 kn
ruksak Sara Burglar, Karla - 690 kn

Zanimljive su i retro forme haljina i košulja, od lepršavih haljina-košulja do uskih modela koje ističu figuru, a ako želite unijeti novost u svoje denim modele, pokušajte odabrati i neki jeans komad s patchwork detaljima.


jeans Replay - 1180 kn
majica Levi’s, Europa 92 - 199 kn
torba Replay - 1610 kn
obruč Mango - 129,90 kn

Koji god odabrali, traper i dalje ostaje naša dnevna, univerzalna uniforma za sve prigode koje se ne odričemo. Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.  


jeans jakna Twinset - 1650 kn
jeans šorc Replay - 850 kn


haljina Salsa, Europa92 - 899 kn
marama Mango - 129,90 kn

Vaša reakcija na temu