Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Za prijelazno razdoblje odaberi - natkošulje!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Za prijelazno razdoblje odaberi - natkošulje!

Temperature koje tijekom dana idu desetak stupnjeva gore-dolje traže nešto 'za prebaciti'

U natkošulje ili košulje-jakne, najsvježije modne novitete za prve hladnije dane, zaljubili smo se još prošlog proljeća. Volimo njihove nebrojene mogućnosti kombiniranja, volimo kako dobro izgledaju kao jedan od slojeva u outfitu, volimo njihovu razigranost u bojama i uzorcima, njihovu toplinu i mekoću u 'friška' jutra.



natkošulja Comma 1199 kn
suknja od samta Comma 559 kn
tenisice Gant 970 kn
remen Guess, Fashion&Friends 489 kn
torba See by Chloe, Karla 3990 kn

Zato je pravi čas da nabavite jednu deblju natkošulju kao alternativu ponekad preozbiljnim blejzerima ili balonerima. Prijelazna vremena i temperature koje tijekom dana idu desetak stupnjeva gore-dolje traže nešto 'za prebaciti', a istu tu natkošulju u kasnu jesen ili zimi možete koristiti kao sloj ispod zimskog prošivenog prsluka ili jakne.



natkošulja Pinko 3706 kn
prugasta majica Mango 129,90 kn
jeans Levi’s, Europa 92 899 kn
gležnjače Pinko 2815 kn
kapa New Yorker 79,90 kn

Duljinu, materijal i dezen odabrat ćete sami, ali Jokerovoj su se stilistici najviše svidjeli oni nešto dulji modeli, poput laganih kaputića, koji istovremeno izgledaju opušteno i elegantno, pa se mogu kombinirati s nizom dobrih komada - od jeansa u boji do kožnih hlača, minica, dugih suknji… Ispod natkošulje, posebno ako je karirana (a te su i najefektnije i najmodernije), najbolje je odabrati neki neutralni komad, T -shirt ili jednostavnu dolčevitu, a u skladu s maksimom 'kontrasti se vole' na noge možete obuti i salonku, i finu čizmicu, ali i sasvim obične tenisice.



natkošulja Twinset 1990 kn
pulover Mango 249,90 kn
šeširić New Yorker 79,90 kn
hlače New Yorker 119 kn
torbica Furla, Karla 2300 kn
čizmice Mango 349,90 kn

Pročešljali smo trgovine u Jokeru i pronašli nekoliko modela u širokom rasponu cijena, modela i boja, a još mnogo drugih očekuje vas u jesenskim kolekcijama u najekskluzivnijem gradskom centru.

Vaša reakcija na temu