Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Znamo koje ćete tenisice nositi ovog proljeća!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Znamo koje ćete tenisice nositi ovog proljeća!

Slijedi povratak klasika među tenisicama - bijelih retro modela

Ova će proljetna sezona donijeti i povratak klasika među tenisicama - bijelih retro modela. Bijele klasične tenisice zapravo  su cijelo vrijeme među najtraženijima i onima koje najčešće nosimo

Iz crnog u bijelo (ili šareno), iz teškog u lako, iz visokog u nisko. Otprilike tako planiramo našu veliku tranziciju iz zimske u proljetnu obuću, odnosno iz teških zimskih čizama i gležnjača u, lagane kao pero, proljetne tenisice. Kad se živa u termometrima napokon počne podizati, novoj se sezoni veselimo posebno zbog tog osjećaja lakoće na stopalima. Ova će proljetna sezona donijeti i povratak klasika među tenisicama - bijelih retro modela.



crveno bijele tenisice See by Chloe, Karla 2490 kn
bijele tenisice Replay 730 kn
tenisice s tigrastim uzorkom Liu Jo 1160 kn
bijele tenisice Pinko 1195 kn

Bijele klasične tenisice zapravo  su cijelo vrijeme među najtraženijima i onima koje najčešće nosimo. Unatoč trendi modelima koji su nakratko preuzeli primat, i dalje su najzahvalnije za kombiniranje, posebno za eklektične outfite koje posljednjih sezona toliko volimo. Praktične, nosive u svim prigodama, u novim inkarnacijama itekako su elegantne, pa gotovo svi brandovi donose nove proljetne verzije bijelih tenisica.



tenisice s leopard uzorkom Marc Jacobs, Karla 2690 kn
tenisice sa zebra uzorkom Liu Jo 1470 kn

Ako vam je ormar ipak već pun takvih klasičnih modela, možda ćete radije posegnuti za nekim efektnim „runnericama“. S njima pak slobodno možete, ako slušate savjete modnih gurua, otići u drugu krajnost: jarke boje koje se međusobno „sudaraju“, animal print, zakovice,  metalik detalji… sve je dopušteno, i to u kombinacijama koje ne biste očekivali.



tenisice Nike, Shooster 819 kn
bijele tenisice Deichman 229 kn
tamno sive tenisice Deichmann 229 kn

Prošetali smo po trgovinama u Jokeru i pronašli najzanimljivije primjere za oba aktualna trenda sportske obuće, a vama preporučamo da popunite svoju kolekciju tenisica - sigurno ćete ih nositi i ovog proljeća! 

Vaša reakcija na temu