Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Joker proslavio 12. rođendan!

Joker proslavio 12. rođendan!

Kako je bilo u Jokeru ovog vikenda, pogledajte u priloženoj fotogaleriji

 Ovog vikenda sve je bilo u znaku 12. rođendana Jokera, shopping centra s najduljom tradicijom u Splitu.

Kao što su se i mnogobrojni posjetitelji ovog splitskog centra mogli uvjeriti, Joker je ove godine na svojoj rođendanskoj proslavi pripremio pregršt iznenađenja, počevši od bogate liste prigodnih rođendanskih popusta, preko bogatog zabavnog programa, zanimljivih kornera na svim katovima centra, do poklona za sve posjetitelje.

Program je započeo na najbolji mogući način – rođendanskom tortom od muffina u društvu zabavnih maskota.

Za zabavu mališana ovog vikenda u Jokeru bio je zadužen najpoznatiji hrvatski iluzionist Luka Vidović, koji je izveo svoje dvije popularne predstave i izazvao oduševljenje svih prisutnih u publici, od onih malih koji su i sudjelovali u njegovim trikovima, do odraslih koji su s istom pažnjom kao i djeca pratili ove zabavne nastupe.

Dodatnu dozu zabave osigurali su Čarobni animatori, koji su uz izvedbu interaktivne predstave Čarobna ljubav ovog vikend premijerno u Jokeru radili i svoj novi show Mini disco, koji je uz disco kuglu, kostime i konfete rasplesao cijeli Joker.

Za dobar zalogaj pobrinuo se kuhar Ante Martić, koji je u Biberonovom kulinarskom showu pripremio nedjeljni ručak po mjeri novootvorenog Biberon Food Bara u Food Jokeru.

Najviše oduševljenja svakako su izazvale YouTube zvijezde Nika Ilčić i Marko Vuletić koji su u interaktivnom nastupu MC Show, pod vodstvom mladog glumca Mira Čabraje, izazvali najveće ovacije koje je Joker posljednjih godina doživio.

Kako je bilo u Jokeru ovog vikenda, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu