Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Joker vam daruje kupone sa super popustima
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Joker vam daruje kupone sa super popustima

Tajming velikog proljetnog shopping vikenda je idealan...

Trenutak je kao stvoren za jedan dobar shopping: proljeće se sve uspješnije bori za svoj dio neba, a s porastom temperatura i broja sunčanih sati neminovno raste i raspoloženje i optimizam, ali i spoznaja da opet - nemamo što obući.

Zato je tajming velikog proljetnog shopping vikenda u režiji Jokera, od 8. do 10. travnja, idealan: sjajni popusti na nove kolekcije u skoro 60 trgovina već početkom travnja odličan su uvod u mnogima najdraže doba godine, a brandovi koje ne možete pronaći nigdje drugdje imaju primamljivu ponudu modela za svačiji ukus.

Dodajmo ovome i podsjetnik da u Jokeru možete naći najširu ponudu dječje odjeće i opreme, vrhunske kozmetike, namještaja i opreme za dom, sve to uz popuste koji se kreću do 20 do čak 40% na dio kolekcija… i nabrojali smo više nego dovoljno razloga da ovoga vikenda, od 8. do 10 travnja, jedan dan posvetite velikom proljetnom shoppingu u Jokeru uz prigodne kupone s popustima.

Svoj primjerak kupona potražite na kornerima na ulazima u centar Joker, a kakve popuste kriju Jokerovi kuponi provjerite na linku: https://joker.hr/proljetni-shopping-vikend/

Vaša reakcija na temu