Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Joker vam poklanja - uštede na Petnaestici
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Joker vam poklanja - uštede na Petnaestici

Trgovine su spustile cijene i do 50 posto

Kao i pred kraj svake godine - Jokerova Petnaestica dolazi u pravi čas: u četvrtak, 15.12., točno deset dana uoči Božića idealan je trenutak za sve zaostale kupnje uz sjajne popuste. Lista poklona, nabava potrepština za velika kuhanja koja nas očekuju u blagdanske dane, dekoracije, lampice ili pokoja nova kuglica za jelku, nešto svečano za zabave i druge blagdanske prigode, onaj šašavi božićni džemper koji svako godine želite kupiti, ali nikad to ne učinite…   

Trgovine u Jokeru za ovu su Petnaesticu spustile cijene i do 50%! Najzanimljiviji brendovi upravo u Jokeru započinju svoje sezonske popuste pa će mnogi iskoristiti priliku i za kupnju onih ključnih, najkvalitetnijih zimskih komada koji će se brzo rasprodati na sniženju. 

A u kojoj god da ste se od ovih shopping ideja prepoznali, od ideje do realizacije dijeli vas samo koji dan: Petnaestica u Jokeru ovoga četvrtka daruje vam uštede, upravo onaj poklon koji vam sad treba!

Listu popusta koji vas u četvrtak očekuju na Jokerovoj Petnaestici pronađite na linku.

Vaša reakcija na temu