Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jokerov Black Weekend - bez panike i uz sjajne popuste!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jokerov Black Weekend - bez panike i uz sjajne popuste!

Od petka 25.11. do nedjelje 27.11. sve su trgovine u Jokeru (mnoge i drastično!) popustile cijene svojih kolekcija i asortimana, a neki su brandovi s prigodnim akcijama krenuli još ranije i proglasili Black Week

Ovih dana zasigurno vas bombardira previše reklamnih poruka koje počinju s Black. Mnogima se teško snaći u toj nepreglednoj šumi ponuda iako je svima jasno da je ovo 'to' vrijeme u godini za nabavu onih tisuću i jedne stvarčice koje nam svima nedostaju. Zato je najjednostavnije rješenje posjetiti Jokerov Black Weekend gdje vas na jednom mjestu čeka idealan presjek najboljega od ženske, muške i dječje mode, namještaja, kućanske opreme, tehnike, kozmetike, kućnog tekstila i dekoracija… ukratko - svega što obitelji treba! 

Od petka 25.11. do nedjelje 27.11. sve su trgovine u Jokeru (mnoge i drastično!) popustile cijene svojih kolekcija i asortimana, a neki su brandovi s prigodnim akcijama krenuli još ranije i proglasili Black Week. Iskoristite stoga najbolju shopping prigodu: na vrijeme proučite listu popusta koja je, ovog Black Weekenda, u Jokeru dulja nego ikad, označite svoje favorite u ponudi i odradite svoj 'crni' shopping onako kako donosi najviše zadovoljstva: pomalo i bez stresa. 

Vaša reakcija na temu