Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jokerov Black Weekend - uhvati ooogromne popuste

Jokerov Black Weekend - uhvati ooogromne popuste

Trgovine su spustile cijene od 20 do čak 70%

Ako ste slučajno prespavali posljednjih nekoliko godina, stižu novosti za vas: najveći shopping praznik, Black Friday je pred nama! A u Jokeru ga tradicionalno produljuju na cijeli vikend.

Od petka 26.11. do nedjelje 28.11. uživajte u Jokerovom Black Weekendu i obavite povoljnu obnovu zimske garderobe, nabavu potrepština za dom ili redovnu opskrbu namirnicama. Black Weekend u Jokeru prava je prilika i za prvu blagdansku kupovinu... jer mjesec darivanja je pred nama, pa zašto već sad ne biste prekrižili neke od stavki sa svoje gift liste?

Trgovine su spustile cijene od 20 do čak 70% na cijele kolekcije ili dijelove kolekcija, a kako bi svoj shopping mogli planirati na vrijeme, pregledajte bogatu listu popusta koji vas ovog vikenda čekaju u Jokeru.

Vaša reakcija na temu