Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKEROV ROĐENDAN Vrhunska zabava i fini zalogaji!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

JOKEROV ROĐENDAN Vrhunska zabava i fini zalogaji!

Bogat program je organiziran u shopping centru

Veselo, fino, poučno, ukusno i zabavno - tako je bilo proteklog rođendanskog vikenda u Jokeru koji je proslavio punih 15 godina rada. Od petka do nedjelje posjetitelji shopping centra s najvećom tradicijom u Splitu uživali su u kupnji uz kupone s popustima, puno slatkih i slanih iznenađenja te vrhunskoj zabavi za najmlađe. Nakon shopping petka, subota je, uz obavezne shopping trenutke, bila posvećena Purexovom gastro showu u kojem nam je chef Robert Žmire predstavio brojne specijalitete s puretinom kao središnjom namirnicom, a u ukusnim zalogajima uživali su posjetitelji koji su sa sobom ponijeli i recepte kako bi gastro doživljaj ponovili i kod kuće.  

A mališani su za to vrijeme pratili eksperimente i bavili se kreativnim zadacima u režiji teta iz Tinker Laba, igraonice Jokerland i škole engleskog jezika Helen Doron, prekraćujući sate slatkim zalogajima - donutima i lizalicama. U subotu smo se družili i s maskotama, a druženje sa Sonicom, Spidermanom i drugim dječjim junacima se nastavilo i u nedjelju prijepodne, kada je mnoštvo obitelji došlo pogledati zabavnu predstavu 'Av, av, avantura!', dok je poslijepodne nezaboravni show s vatrometom priredila poznata luda ekipa Čarobnih animatora. 

A oni roditelji i djeca koji su ogladnili od Jokerove zabave, mogli su se u nedjelju poslijepodne počastiti vrhunskim ćevapčićima koje je uz pomoć mesnice Škokić priredio poznati chef Duje Pisac, najavivši tako skoro otvaranje grilla s finim mesnim zalogajima u Jokeru. 

Vaša reakcija na temu