Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jokerova Petnaestica ovaj mjesec je Dvanaestica
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jokerova Petnaestica ovaj mjesec je Dvanaestica

Donosimo listu popusta

Shopping misija za kolovoz: uhvatiti zadnje dane ljetnih popusta, ako je moguće uz dodatne popuste. 

Idealan datum: petak, 12. kolovoza

Mjesto radnje: Joker! 

Da, dobro ste pročitali: Petnaestica, tradicionalni Jokerov dan za shopping premješta se iznimno ovaj put s 15. u mjesecu na petak, 12.8. A sve ostalo je isto, samo malo bolje - odličan izbor, najatraktivniji brendovi, sjajni popusti i akcijske cijene najtraženijih komada sezone. 

Zato, ako vam je između dva kupanja shopping i dalje najdraža razbibriga, ako ste netom završili s godišnjim, vratili se u svakodnevicu i treba vam nešto da vas razvedri, ako ste već počeli raditi listu svega što treba vašoj obitelji za prve dane nove jesenske sezone… za sve to najbolje je rješenje svratiti do Jokera u petak, 12. kolovoza i uz najbolje cijene sezone obnoviti garderobu i opskrbiti se potrepštinama za dom, kozmetikom... 

Vidimo se u Jokeru u petak, a listu popusta pronađite na ovom linku

Vaša reakcija na temu