Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jokerova Petnaestica ovoga petka donosi dodatne popuste na snižene ljetne kolekcije
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jokerova Petnaestica ovoga petka donosi dodatne popuste na snižene ljetne kolekcije

Donosimo listu popusta

Usred sezone popusta još malo viši popusti uvijek dobro dođu - lovci na dobre modne ulove spremni su za novu Jokerovu Petnaesticu ovoga petka, 15.7., jer ljetne kolekcije su nam itekako zanimljive u trenutku kad živa u termometru prelazi 30 stupnjeva, a još je zanimljivije pronaći kvalitetan komad po super cijeni.

Ekskluzivni, ali i svi drugi brandovi u Jokeru ovoga će petka istaknuti dodatne popuste na već snižene kolekcije, a tu su i brojne druge trgovine koje povodom Petnaestice nude redovite popuste na kupnju. Ne propustite ni priliku da osvježite dom, balkon ili vrt ljetnim namještajem ili dekorom koji se također može naći po sniženim cijenama. 

Započnite stoga ljetni vikend dobrim shoppingom u Jokeru ovoga petka, 15.7. - na Petnaestici su uštede višestruke! Listu popusta pronađite na linku.

Vaša reakcija na temu