Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jokerova Petnaestica - poslije praznika ljubavi, uživajte u prazniku shoppinga
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jokerova Petnaestica - poslije praznika ljubavi, uživajte u prazniku shoppinga

'Nemoguće' niske cijene

Prvo darujte voljenu osobu, a samo dan kasnije i sebe! A ako ne očekujete da će vam netko drugi kupovati ruže, kao u hitu Miley Cyrus u srijedu, 15. veljače, uputite se na Jokerovu Petnaesticu i tamo poklonite nešto samoj (ili samome) sebi. 

Joker vas ove srijede očekuje sa super popustima, dodatno sniženim cijenama zimskih kolekcija, ali i sjajnom ponudom modnih noviteta koji najavljuju proljeće. Prilika je to da ljubiteljice i ljubitelji mode zavire u uzbudljivu sezonu pred nama ili uhvate još pokoji komad uz 'nemoguće' nisku cijenu, ali i da se opskrbite svime onim što nam treba za svaki dan: potrepštinama za kućanstvo, dekorom koji će u vašem domu obilježiti izmjenu godišnjega doba (osjetite li i vi već proljeće u zraku?)… i sve to uz uštede koje su nam svima itekako važne.

Popis već sigurno imate u glavi - pripremite ga i vidimo se u srijedu u Jokeru na Petnaestici! Listu popusta provjerite na linku.

Vaša reakcija na temu