Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jokerova Petnaestica - u Joker na prvi jesenji shopping s popustima!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jokerova Petnaestica - u Joker na prvi jesenji shopping s popustima!

Donosimo bogatu listu popusta

Nova sezona, nova ja - nije to samo marketinški trik, nego rezultat nepresušne ljudske potrebe da svakodnevicu uveseli novostima, na neki način se 'resetira' i unese promjene u život. Zato je tu Jokerova Petnaestica - uvijek bolan prijelaz iz bezbrižnog i laganog u hiperaktivno razdoblje godine najljepše je začiniti novim outfitom uz povoljnu cijenu ili barem jednim dobrim komadom u koji ste se instant zaljubili. A takvih je ove modne jeseni u izlozima na desetke - dizajneri su nas počastili pravim bogatstvom krojeva, materijala i boja, pa će na svoje doći i ljubitelji klasike i trendsetteri.

Ako privodite kraju Back2School kupnju, a vašim juniorima nedostaje još pokoja stvarčica, razveselit će vas naša bogata lista popusta Petnaestice u rujnu uz koju ćete shopping za povratak školi dovršiti uz znatne uštede.

Tradicionalni shopping u Jokeru petnaestog u mjesecu na rasporedu je u četvrtak, 15.9., a popuste koji vas očekuju u Petnaestici objavljujemo dan ranije, u srijedu, na ovom linku

Vaša reakcija na temu