Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ante Mandić JOLIE HAIR & BEAUTY Otvoren je novi salon u Splitu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

JOLIE HAIR & BEAUTY Otvoren je novi salon u Splitu!

Vizažistica Tihana Jukić je vlasnica salona s potpisom brenda L'Oreal Professionnel

Jolie Hair & Beauty salon otvorio je svoja vrata na Pazdigradu. Smješten u Makarskoj ulici 26, salon nudi sve frizerske usluge te usluge profesionalnog šminkanja. 

- Veliki nam je fokus na ideji da za svoju važnu prigodu klijenti imaju sve za uljepšavanje na jednom mjestu (bilo to za redovno sređivanje ili za posebne događaje poput vjenčanja) - poručili su iz Jolie Hair & Beauty salona.

Ovo je još jedan u nizu salona koje potpisuje L'Oreal Professionnel. Sve koji njeguju dobar stil ili su možda u potrazi za istim, Jolie je definitivno pravi izbor.  Sam interijer salona odiše toplinom. Spoj modernog i tradicionalnog stila čini ga posebnim. 

- Cilj nam je stvoriti mjesto u kojem će se svaki klijent osjećati ugodno i bez stresa te se s povjerenjem prepustiti u sigurne ruke za svoj važan dan ili događaj - naveli su iz salona, dodavši da je radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 16, a termin se možete zakazati pozivom na 091 532 1436.

Jolie Hair & Beauty salon je u vlasništvu vizažistice Tihane Jukić, koja ima šest godina iskustva u poslu profesionalnog šminkanja.  Samo otvaranje salona obilježeno je velikom proslavom u krugu prijatelja i poznanika. 

Vaša reakcija na temu