Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOŠ BLIŽE DALMACIJI: Prvi IKEA Studio za planiranje započeo s radom u splitskom City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

JOŠ BLIŽE DALMACIJI: Prvi IKEA Studio za planiranje započeo s radom u splitskom City Centeru one

Kupci će se u izložbenom prostoru moći inspirirati prikazanim IKEA rješenjima, ali i naručiti cijeli IKEA asortiman koji se prodaje na tržištu IKEA Hrvatska

U Splitu je s radom započeo IKEA Studio za planiranje, kojim IKEA Hrvatska želi svoja rješenja i usluge učiniti još dostupnijima i pristupačnijima što većem broju kupaca u Hrvatskoj. 

IKEA Studio za planiranje smješten je u City Centeru one i prvi je ovakav studio u regiji IKEA Jugoistočna Europa (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Rumunjska, Ukrajina). Na površini većoj od 730 m2, u IKEA Studiju za planiranje kupcima su na raspolaganju IKEA stručnjaci za planiranje i organizaciju prostora koji će im pomoći da što jednostavnije, brže i lakše odgovore na najveće izazove u uređenju svakog doma - praktičnu kuhinju, kupaonicu i odlaganje.

- IKEA Studio za planiranje mjesto je gdje će se kupci moći inspirirati u ugodnom i mirnom prostoru, blizu svoga doma ili mjesta na kojem rade. IKEA Studio ujedno je i mjesto na kojem ćemo im ponuditi profesionalnu pomoć IKEA stručnjaka kako bi si osigurali još bolji život u svojim domovima - rekla je prilikom otvorenja Ekaterina Egorova, glavna direktorica IKEA Jugoistočna Europa.

IKEA Studio za planiranje bit će i izložbeni prostor u kojem će se kupci moći inspirirati prikazanim IKEA rješenjima, ali i naručiti cijeli IKEA asortiman koji se prodaje na tržištu IKEA Hrvatska. 

- IKEA Studio za planiranje pružat će podršku za planiranje prilagođenih IKEA rješenja za sva ključna područja doma. Istodobno, to je i izložbeni prostor s odabranim IKEA asortimanom, tako da ljudi mogu dodirnuti i isprobati naše proizvode, a ponuda je u potpunosti prilagođena lokalnim potrebama i stambenim prilikama - dodao je Nikolaos Migkianis, direktor tržišta IKEA Hrvatska.

Osim stručnog savjeta IKEA djelatnika, korisnici IKEA Studija za planiranje u njemu će moći vidjeti i najprikladnija rješenja za najvažnije prostorije u domu, inspirirati se u lijepo uređenim showroomima, a potom uz podršku zaposlenih odabrati i naručiti željene proizvode.

Radno vrijeme IKEA Studija za planiranje bit će kao i ostalih trgovina u CC1 Split - svakodnevno 9-21 sati, no za samo planiranje, koje radi pažljivog razmatranja svih čimbenika može trajati do 3 sata, potrebno se unaprijed naručiti. Zrinka Crnjak iz Splita bila je prva korisnica novog IKEA Studija za planiranje. 

- Nedavno sam s budućim suprugom uselila u novi stan, i jako nam je važno da kuhinju - u kojoj provodimo dosta vremena jer oboje volimo kuhati - napravimo što ljepšom i funkcionalnijom. Zato mi je vijest o otvaranju IKEA Studija za planiranje stigla u najboljem trenutku. Profesionalan pristup, briga o detaljima, vrijeme koje su IKEA djelatnici posvetili samo meni i na kraju predloženo rješenje, ali i prekrasno uređen prostor s brojnim primjerima koje možete vidjeti i dotaknuti, sve zajedno čini vrhunsku uslugu - oduševljeno je ispričala Zrinka Crnjak.

IKEA Studio za planiranje smješten je u prizemlju City Centre one, dok kupcima na raspolaganju ostaje i IKEA dostavni centar Split, koji već duže vrijeme posluje na istoj adresi, u CC1 na razini -1. U IKEA dostavnom centru kupci će tako i dalje moći preuzimati proizvode prethodno naručene putem IKEA internetske trgovine ili naručene nakon planiranja u novom IKEA Studiju za planiranje.

Vaša reakcija na temu