Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Još bolji shopping u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Još bolji shopping u City Centeru one

Na drugom katu vas čeka novouređena trgovina omiljenog sportskog branda adidas

Posjet omiljenom shopping centru od sada postaje još bolji. Ionako sjajna, ponuda splitskog City Centera one sada je podignuta na sasvim novu razinu zahvaljujući ponudi dobro poznatih brandova.

Na drugom katu City Centera one tako vas od sada čeka novouređena trgovina omiljenog sportskog branda adidas, u kojoj ćete pronaći vječne klasike iz adidas Origins linije ili pak najnovije komade iz Performance linije. Nova trgovina, od sada u većem prostoru, s novim konceptom i u moderno uređenom interijeru, detaljima odaje počast upravo gradu Splitu i njegovim velikanima, pa su u uređenju korištene fotografije legendarnog splitskog fotografa Feđe Klarića i radovi popularne splitske umjetnice Josipe Krolo


Na istom katu čeka vas i novoouređena FootballMania, specijalizirana trgovina za nogometnu opremu koja nudi baš sve što vam treba za najvažniju sporednu stvar na svijetu. Iz bogatog asortimana najboljih svjetskih nogometnih brendova odaberite obuću za sve vrste terena, dresove najpoznatijih nogometnih klubova i reprezentacija, lopte i ostalu opremu. I ne brinite - naći će se tu baš ono što tražite, neovisno o tome jeste li početnik, profesionalac, trener, sudac ili navijač.

A samo kat niže, odnosno na prvom katu, zavirite u još bolju i veću poslovnicu Farmacie. Osim široke ponude vrhunskih proizvoda za očuvanje zdravlja i ljepote, oduševit će vas stručno savjetovanje ljubaznih djelatnika te isplative promocije koje jednostavno ne smijete propustiti.

Prizemlje centra tradicionalno je rezervirano za guštanje uz slasnu ponudu City Pazara. A sve do 16. svibnja ondje ćete pronaći i prodajno mjesto omiljenog Fratelli’s PNV di Stornajuolo Victor Alexandre, koje se diči najfinijim talijanskim delicijama zbog kojih ćete se jednostavno vraćati po još.

Shoppingu dajte novu dimenziju uz City Center one. Vidimo se!   

Vaša reakcija na temu