Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Još jedan ludi tjedan na Adventu Prokurative
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Još jedan ludi tjedan na Adventu Prokurative

Živa muzika, najbolji DJ-evi, koncert Tonyja Cetinskog, Dinamo-Hajduk, sve to i još puno više

Prošli tjedan bilo je ludo, ovaj tjedan bit će još luđe, a ono najluđe tek dolazi na najraspjevaniju i najrasplesaniju pozornicu u gradu.

Program na Prokurativama bogat je svakog dana od jutra do sutra, a legendarni tulumi uz DJ-eve i živu muziku na rasporedu su svaku večer od 20 sati.

K'o nekad u osam…

Da ponedjeljak ne bude ružna riječ, pobrinut će se neumorni zabavljači iz osječke grupe Prva liga. Vikend usred utorka na Prokurative će donijeti funk večer kojom će dirigirati DJ Jakir i DJ Ivan Škvorc. U srijedu vas čeka prava veselica uz nastup grupe Elite, u četvrtak vas u euforiju baca grupa - pogodili ste - Euforija, dok će vas u petak u vorteks non-stop partijanja uvući grupa Centrifuga s domaćim i stranim hitovima koji zovu na ples i urnebes.

Tony Cetinski napokon opet u Splitu

A subota je večer za spektakl. I to kakav! Tony Cetinski održat će svoj prvi solistički koncert u Splitu nakon pet predugih godina, a Prokurative će odzvanjati hitovima koje naizust znamo doslovni svi. Ne dajte da ga zagrli netko sretniji, već brzo nabavite svoje ulaznice na webu Adriaticketa ili kupite na ulazu na dan koncerta.


Svi na Hajduka na Prokurative

U nedjelju Prokurative opet gore! Vrhunac dana je zajedničko gledanje derbija Dinamo-Hajduk na golemom LED ekranu od 17.15 sati, uz cjelodnevno navijačko nabrijavanje, a za sjajno raspoloženje u večernjim satima bit će zadužena grupa Boss.

Dakako, tu je i najveće klizalište u Splitu, vrhunska spiza i cuga ovdje se već podrazumijevaju, zato i ovog tjedna pozovite sve žive na Advent Prokurative na najluđi provod u gradu!

Sve novosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama, te na TikTok kanalu Adventa Prokurative.

Vaša reakcija na temu