Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Još jedan najluđi vikend u Obrovu na 'Adventu moje ulice'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Još jedan najluđi vikend u Obrovu na 'Adventu moje ulice'

Natjecanje u sviranju nevidljive gitare održat će se u subotu

Ispratili smo božićni vikend i napunili baterije za novogodišnji. Od petka ponovno feštajemo u najveselijoj ulici u gradu, Obrovu kraj Peškarije.

'Advent u mojoj ulici' kreće s programom u petak s još jednom 'Uličnom svirkom' s kojom želimo za kraj godine pomoći udrugama Autizam365 i SindromDOWN21.

TRIOLE live, tri operne pjevačice s božićnim repertoarom nastupaju uz klavir i 'šešir za donacije' na 'Adventu u mojoj ulici' u petak, 29. prosinca u 14 sati.

Dan nakon, u subotu 'Advent u mojoj ulici' organizira 'Air Guitar Trophy', natjecanje u sviranju nevidljive gitare s početkom u 20 sati.

Naravno, nagrada je ovaj put prava električna gitara koju najboljem zračnom gitaristi poklanja Music Metropolis - Split - Lari’s Music Shop.

Silvestrovo je rezervirano za tradicionalno Sensinijevo.

Zabava sa DJ Sensini kreće u podne i traje dok trajemo i mi.

Rezervirajte svoje stolove, naučite nevidljive note i još jednom podržite potrebite udruge.

Vidimo se na 'Adventu u mojoj ulici'.


Vaša reakcija na temu