Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivana Kapetanović JU Park-šuma Marjan objavila što sve treba da bi se ušlo u proces dobivanja koncesije za koncerte ili manifestacije
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

JU Park-šuma Marjan objavila što sve treba da bi se ušlo u proces dobivanja koncesije za koncerte ili manifestacije

Doznajte koja je sve dopuštenja potrebno pribaviti

Javna ustanova Park-šuma Marjan objavila je što je sve potrebno učiniti da za dobivanje koncesijskog odobrenja za organizaciju koncerata ili manifestacija na području Park-šume. Nakon što se dogovori termin za sastanak u Javnoj ustanovi treba ishoditi dopuštenje Prekoračenje najviše dopuštene razine buke pri održavanju manifestacije na području grada Splita i dopuštenje za Održavanje manifestacije od stane Službe za razvoj Grada Splita.

'U slučaju postavljanja montažnih objekata (npr. bine, šankova, drugih instalacija) potrebno je prethodno ishodovati dopuštenje od Upravnog odjela za zaštitu okoliša, komunalne poslove, infrastrukturu i investicije sukladno Zakonu o zaštiti prirode, točnije uputama opisanim u članku 144. točka 2.   

U slučaju kada se iskazani interes odnosi za lokaciju Sustipana, upozoravam na Očitovanje Konzervatorskog odjela, sukladno kojemu nije dopušteno postavljanje pozornice i druge opreme na arheološkim ostacima, te je potrebno prethodno ishoditi odobrenje od strane nadležnog Konzervatorskog odjela u Splitu i priložiti detaljan opis načina korištenja i postavljanja pozornice, opreme i slično.

Nakon pridobivanja svih navedenih dopuštenja i dostavljanja istih na uvid, zainteresirana stranka će ući u proces dodjele koncesijskih odobrenja sukladno važećem pravilniku i cjeniku', objavljeno je na stranicama JU Park-šuma Marjan.

Vaša reakcija na temu