Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Junaci 'Večernje škole' 16. travnja stižu u Šibenik
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Junaci 'Večernje škole' 16. travnja stižu u Šibenik

Okupili su se nakon gotovo 15 godina

Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom s predstavom 'Posljednja Večernja' stižu u Šibenik, u nedjelju, 16. travnja, u dvoranu Baldekin, u 19.59 sati. 

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) u Šibenik donose salve smijeha i dosjetki, a u gotovo dvosatnom showu u izvedbi originalne postave Večernje škole, publika će zasigurno i zaplakati od smijeha! 

- Što možemo obećati onima koji će doći pogledati našu 'Posljednju Večernju'? - obećavam da ćemo i mi doći… - u svom je stilu naš najpopularniji komičar i kroničar hrvatske zbilje poručio publici ususret dolasku u Šibenik.

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među brojnim fanovima ovog dugovječnog humorističnog serijala.  A o tome kako su nakon velike pauze došli na ideju da se ponovno okupe, Pervan progovara otvoreno:

- Nismo mi došli na ideju, tko dođe na ideju, taj propadne, nego je bio pritisak na nas sve ove godine - stalno su nas pitali: 'Ej kad' ćete opet?'

A da nisu pogriješili potvrđuje srčana publika koja puni sportske dvorane od samog početka turneje i junake Večernje škole dočekuje uz stajaće ovacije. 

Šibenik je nova dalmatinska destinacija vesele ekipe Večernje škole, a ako je suditi po nedavno rasprodanim dvoranama i oduševljenoj publici u Splitu i Zadru, Dalmatinci obožavaju Večernju školu! 

- Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit -  tvrdi Željko Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj 'Posljednjoj Večernjoj' možda i duhovitiji nego ikada do sada! 

Ulaznice za predstavu 'Posljednja Večernja' u Šibeniku mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

- Online u sustavu Eventim,

Na prodajnim mjestima Eventima u Šibeniku:

- Petrol BP Šibenik, Put Bioca

Put svete Mare bb,

- Petrol BP Šibenik Kava

Ulica 113. Šibenske brigade HV-a,

- Tisak Media - Šibenik Dalmare

Velimira Škorpika 23,

- Vinoplod Diskont Šibenik

Velimira Škorpika 2,

- Exclusive Change - mjenjačnica, Šibenik Dalmare

Velimira Škorpika 23,

- Exclusive Change Šibenik Kaufland

-Vukovarska ulica 10.

Vaša reakcija na temu