Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JUNAČKO SRCE Goran Jurišić Goga preplivao Brački kanal, devet sati se borio s vjetrom, valovima i strujama!

JUNAČKO SRCE Goran Jurišić Goga preplivao Brački kanal, devet sati se borio s vjetrom, valovima i strujama!

Riječ je o humanitarnoj akciji za Dječki dom Maestral

Goran Jurišić Goga preplivao je Brački kanal, ali nije doplivao do Supetra, kao što je bio plan i gdje mu je bio odbor za doček, nego do Sutivana.

Ovaj 80-postotni invalid Domovinskog rata sa splitskog Trstenika je krenuo oko 5 sati, a nešto prije 14 je došao u Sutivan. Devet sati se borio s vjetrom, valovima i strujama, a ljudi koji su ga pratili nam kažu da su ga bar 20 puta pitali želi li odustati. 

Ovim činom je želio motivirati ljude da uplate sredstva za uređenje školskog odjela Dječjeg doma Maestral. Pa svi koji žele napraviti humanitarno djelo mogu uplatiti sredstva na Maestralov žiro-račun: IBAN: HR1023900011100024990 s opisom plaćanja 'Mi plivamo za vas 2 - za uređenje školskog odjela'. 

Vaša reakcija na temu