Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAD DJECA PJEVAJU TONČIJU Germania Sport i slavni glazbenik obradovali mališane iz Doma 'Maestral'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KAD DJECA PJEVAJU TONČIJU Germania Sport i slavni glazbenik obradovali mališane iz Doma 'Maestral'

Na uručenju donacije mališani pjevali Huljićeve hitove uz pratnju klavira

Mnogo puta je Tonči Huljić punio razne koncertne dvorane, ali u srcu će mu zauvijek ostati jedan mini-koncert u rodnom Splitu. Naš proslavljeni glazbenik sudjelovao je u humanitarnoj akciji Germanije Sport za pomoć Dječjem domu 'Maestral', a na uručenju donacije mališani su ga dočekali pjevajući njegove hitove uz pratnju Ivana Klarića na klaviru! Osmjesi, zagrljaji, pjesma, igra, slatkiši i vijest da će ići na ljetovanje uljepšali su dan mališanima ovoga doma i donijeli im neizmjernu radost. 


Oko tridesetoro njih priredilo je nezaboravan doček za predstavnike Germanije i susjeda Tončija, koji se već duži niz godina trudi da im razveseli svakodnevicu i pomogne kad god je u prilici. Upravo zato se rado odazvao i ovoj akciji.

- Svaki susret s ovim mališanima me ispunjava srećom, ali donekle i nemirom, jer vidim koliko ti mali ljudi imaju potreba. Srećom, postoje tvrtke kao što je Germania, koje su poznate po društveno odgovornim akcijama. Drago mi je da sam bio dio ove akcije i da smo im zajedno uspjeli unijeti malo radosti u dom - istaknuo je Tonči Huljić.


Dječji dom 'Maestral' je ustanova koja već desetljećima brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Osim smještaja, pruža i usluge boravka, savjetovanja i pomaganja, skrbi o trudnicama i majkama s bebama.

- Hvala Germaniji Sport, njihovoj menadžerici korporativnih poslova Kristini Džigurski i Tončiju što su organizirali ovu sjajnu posjetu, ali i na vrijednoj donaciji koju ćemo iskoristiti za ljetovanje mališana na dalmatinskim otocima. Bliži se kraj škole, pa ih želimo razveseliti i obogatiti njihove uspomene. Drago mi je što možemo djeci pružiti ova zadovoljstva - naglasila je ravnateljica Jelena Burazin.

Vaša reakcija na temu